It’s on! Joi primim muzică bună și live cu iON!

Avimag continuă seria Live Stream-urilor de joi seară cu iON, rezidentul nostru, care e pregătit să ne încânte cu piesele sale.

Ținând cont și de faptul că serbăm ziua de 8 Martie împreună, le invităm cu drag pe doamnele și domnișoarele care prețuiesc muzica electronică underground să participe în număr cât mai mare la evenimentul de joi seară.

Barul e plin cu băutură încă de pe-acum, ca să puteți sărbători cum se cuvine ziua cea mare 🙂

Iar de linia sonoră se ocupă unul dintre cei mai apreciați DJ mureșeni, așadar condițiile sunt asigurate pentru o sărbătoare ca la carte.

Cunoscut fiind faptul că DJ-ul nostru se implică trup și suflet în procesul de producție, ne așteptăm la foarte multe track-uri proprii joi, în ceea ce va fi o serată liniștită cu audiție de muzică techno underground de cea mai bună calitate. Dealtfel, rezidentul nostru nu dezamăgește niciodată la acest capitol!

https://soundcloud.com/dinsubsol/dinsubsol-podcast-056-ion

Ca de obicei în cazul serilor de Live Stream Avimag, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul rezidentului nostru va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Evenimentul va lua startul în jurul orei 20:00 și se va încheia aproape de miezul nopții.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Ne auzim cu bine joi! 🙂

Rate this post

Leave a comment