iON ”Uzina Foto e locul ideal pentru petrecerile AVimag!”

Mâine e ziua cea mare, momentul în care fanii muzicii electronice underground vor lua cu asalt fosta uzină Foto din cartierul Unirii cu ocazia celei de-a cincea ediții a Laboratorului de Techno.

Alături de Resa și Vid, iON, rezidentul nostru, va urca pe scenă și ca completa meniul muzical pregătit special pentru cei ce iubesc muzica electronică de calitate și dansul fără oprire.

Am stat la povești cu iON pentru a intra în febra petrecerii de mâine și pentru a afla ultimele noutăți din viața de artist a rezidentului nostru.

AVimag.net: Salut, iON, ești gata pentru Laboratorul de Techno?

Desigur!

AVimag.net: Ce le-ai pregătit fanilor prezenți mâine seară la Foto?

Un zâmbet și o imbrățisare mare mare :)))

https://soundcloud.com/tupiar/sets/tupiar016-ion-miazanoapte

AVimag.net: Vei pune muzică alături de Resa și Vid. Care crezi că va fi vibe-ul?

Ca de fiecare dată, mă bucur să impart pupitrul cu doi dj talentați! Va fi o seară spectaculoasă!

https://soundcloud.com/generatia-90/b2-ion-dor-de

AVimag.net: Cum ți se pare spațiul amenajat la fosta uzină Foto? Atât în calitate de DJ, cât și în calitate de simplu ascultător.

E locul ideal pentru petrecerile marca AVimag. Sunet excepțional și visuals extraordinare.

Dealtfel, chiar țin să îl felicit pe Japi pentru show-ul pe care l-a făcut cu ocazia ediției precedente a Laboratorului de Techno..

AVimag.net: Care sunt cele mai recente piese pe care le-ai produs? Mai sunt și altele ”pe țeavă”? Știm cu toții că ești un producător foarte bun și activ totodată, colaborând cu mai multe labeluri în direcția asta.

Încep cu  Organic EP, produs sub egida Tzinah Records, remix Little Hado.

Mai amintesc aici și Dor De, V.A. Generatia 90 (vinyl only) și Miazănoapte EP, Tupiar Records, remix Someșan.

Asta, ca să numesc câteva releas-uri mai noi… și, ca să răspund încă de-acum la următoarea întrebare,  da, vor urma câteva release-uri noi în perioada ce va urma.

https://soundcloud.com/tzinah-records/sets/ion-organic-ep-tzh087-incl-little-hado

AVimag.net: Spune-ne o piesă care îți place și care crezi că poate descrie într-un fel sau altul distracție care ne așteaptă mâine 🙂

Suolo – Kamadeva

AVimag.net: Ai un mesaj pentru fanii muzicii techno prezenți mâine la Foto?

Support your local artist and keep only good vibes!

AVimag.net: Mersi pentru timpul acordat, iON! Ne vedem mâine!

Ți-ai luat biletul la party? Acestea costă 25 de lei în avans, respectiv 35 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

Numărul biletelor este limitat!

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Astfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul LDT5 de pe Facebook. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta propria clientelă.

https://soundcloud.com/dinsubsol/ion-vis-a-vis-0riginal-mix?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

Rate this post

Leave a comment