Sâmbătă dansăm la AVi cu Prâslea și Addo!

Clubul AVi îi va găzdui pe Addo și Prâslea în noaptea de sâmbătă spre duminică. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a crea o atmosferă ca-n poveștile cu zmei și zâne 🙂

Prâslea este un nou nume important al scenei electronice românești care ne onorează cu prezența la pupitrul AVi în acest an, după Barac, astfel că suntem convinși că ne așteaptă o veritabilă sâmbătă de poveste în cel mai important club din Târgu-Mureș.

De la petrecerile “Greuceanu şi Platanele de Aur”, din Sibiu, și până acum au trecut mulți ani, timp în care Prâslea și-a pus serios amprenta asupra sound-ului electronic românesc, fapt confirmat și ca urmare a proiectului Prâslesh, dezvoltat alături de bunul său prieten, Raresh.

Addo va face echipă cu Prâslea în ceea ce se anunță a fi o nouă noapte epică marca AVimag. Ne-am obișnuit ca atunci când Andrei se află la pupitru să zâmbim și să ne mișcăm fără încetare, astfel că ingredientele sunt pregătite pentru weekendul ce urmează. Ești gata de dans?

Detalii despre eveniment găsești aici: https://www.facebook.com/events/1702129586754222/1702138240086690/?notif_t=like&notif_id=1491162562152375

Evenimentul este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Sunteți gata, deci, de o petrecere de pomină? Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Rate this post

Leave a comment