Interview w/ SVM – the man & the artist

Din dorința de a afla mai multe detalii despre fiecare, am început seria de interviuri marca avimag cu artiștii voștri preferați.

Așadar, de această dată, am stat de vorbă cu Sima Marian Vasile aka SVM, un antreprenor născut pe meleaguri ardelenești, la Cugir – Alba Iulia, stabilit de 5 ani în București, care și-a urmat visul și a luat calea muzicii electronice underground.

Totul a pornit din vremea când lucra ca barman în Timișoara, în jurul anului 2006, unde spune că și-a făcut și pionieratul în muzică, de acolo la producția muzicală a fost un pas ușor, dar care a schimbat totul pentru el.

A început cu o consolă și două monitoare Pioneer… un început pe care îl consideră cu lipsuri, dar ambiția, dorința de creație și dragostea pentru muzică l-au adus în punctul în care este astăzi.

Asemeni drumului pe care l-a avut el în decursul anilor, sfătuiește tinerii talentați să scoată capul la lumină, să și muncească pentru pasiunea lor, pentru că dacă îți dorești ceva cu adevărat și iubești ceea ce faci, mai ales când vine vorba de muzică, totul devine realitate.

Fără prea multă vorbă, vă invităm să ascultați întreaga lui poveste. Garantăm că are multe lucruri importante de spus.

 

Rate this post

Leave a comment