Interview w/SEPP – perseverența aduce în urma ei un câștig bine definit

Fie că a fost vorba de vreun festival, fie de un party în club, muzica lui a fost de fiecare dată surprinzătoare, iar noi am avut parte de momente incredibile. De curând, a fost la un eveniment în Târgu Mureș, iar noi am avut ocazia să stăm puțin de vorbă cu el.

Continuăm așadar seria de interviuri după cum am promis, iar de această dată a fost alături de noi Teo Bajdechi aka SEPP, artistul constănțean pe care nu ai cum să nu-l placi.

S-a făcut cunoscut atât prin muzica sa cât și prin numeroasele proiecte la care lucrează, UVAR, CATREN, PELERIN, CASEONE, LIED sau PRAETORIUM, totul prin perseverență și pasiune.

Încă de la începuturi a avut alături de el doi prieteni care l-au susținut și au avut încredere în el, iar sub tutela lor ne-a spus că a avut parte de o educație artistică și muzicală excelentă, fiindu-le recunoscător pentru rolul de mentori pe care l-au avut de-a lungul anilor.

Deși în ziua de azi majoritatea tinerilor la început de drum se bazează pe fenomenul self-education, este important pentru fiecare artist să aibă un mentor, fie fizic, fie digital - prin intermediul internetului, pentru a-l călauzi spre ceea ce își propune.

Fiecare artist apucă această cale din pasiune pentru muzică, dar pasiunea trebuie șlefuită. Studiile în domeniu sau cunoașterea anumitor instrumente este foarte importantă. Fie că ai aceste cunoștințe de la început sau le acumulezi pe parcurs, important e să faci ceea ce simți și să îți urmezi calea.

Perseverența aduce în urma ei un câștig bine definit. - SEPP

Fără a dezvălui prea multe detalii aici, vom lansa interviul in curand pe canalul nostru de YouTube.

Urmăriți-ne aici -->> https://www.youtube.com/avimag

 

Rate this post

Leave a comment