Interview w/ iON – it’s all about music

Din moment ce sunt atât de mulți artiști talentați in jurul nostru, de ce să nu aflăm mai multe despre ei? atât din punct de vedere profesional cât și personal…

După cum bine stiți, am inceput seria de interviuri marca avimag cu artiștii vostri preferati, iar de această dată am stat de vorbă cu iON, rezidentul nostru și totodată un bun prieten.

Recomandat de un amic, în urma cu 4 ani a ajuns la pupitrul clubului AVi din Târgu Mureș, iar de atunci cu fiecare ocazie ne-a încântat urechile cu muzica lui.

Și-a inceput cariera muzicală în momentul în care s-a mutat în Târgu Mureș. Deși asculta de mai multa vreme acest gen de muzică, relocarea l-a determinat să studieze mai în detaliu acest fenomen ce l-a adus în pragul a ceea ce este astăzi. Ca oricare alt artist la început de drum, avea nevoie de expunere…greu de obținut după cum bine stim cu toții, iar singura soluție a fost partea de producție muzicală. Împins de la spate de prieteni, după cum mărturisește chiar el,  încet-încet și-a gasit calea și a ajuns la lumină, atât in spatele pupitrelor din diverse locații din țară, cât și la festivaluri.

avimag: Care crezi ca este diferența dintre DJ și producător?

iON: Nu cred că este nicio diferență, în ambele cazuri “it’s all about music”…ce primești și ce dai

Deși e atras pe deplin de muzica electronică cu toate genurile si subgenurile ei, în opinia lui, totul ține de creativitate și de capacitatea de a gasi groove-ul ce te duce inspre public, indiferent de muzica pentru care optezi.

Fără prea multă vorbă, vă lăsăm în compania lui iON... fiti ochi și urechi! are de spus lucruri interesante.

Till next time, wish you all the best!

 

Rate this post

Leave a comment