Incolor, Oana și iON ne colorează sfârșitul de săptămână la AVi

Dacă astăzi vom avea parte de un workshop pe tema muzicii electronice, la Bunker, cu Addo în prim plan, urmat de o petrecere organizată de cei de la Papiu la AVi, mâine va avea loc prima petrecere propriu-zisă Avimag a noului an. Și avem nu doar emoții, ci și chef de dans!

Incolor se întoarce la AVi după mai bine de un an și putem afirma fără teamă că greșim că i-am simțit lipsa. Ne place mult muzica lui și suntem convinși că dimineața de duminică ne va prinde alături de el, pe ringul de dans.

Oana i se va alătura lui Addo și Resa cu ocazia party-ului Ein Freitag mit AVI und ARIKI Records, în data de 2 de februarie, la Farbfernseher, un club underground din Berlin.

Nu va fi prima dată când aceasta va pune muzică alături de rezidenții AVi, ea fiind deja o prezență recunoscută în cel mai important club al Târgu-Mureșului.

Dealtfel, a și înregistrat un Live Stream pentru comunitatea noastră:

iON nu are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai vechi și mai apreciați DJ rezidenți ai clubului nostru, un producător care a știut întotdeauna să pună lumea în mișcare.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/archie-hamilton-benson-herbert-systim-ion-remix

Abia așteptăm reîntâlnirea cu el, începând cu ora 23:00, la AVi. Au rămas puține bilete pentru mâine, așadar vă recomandăm să vă grăbiți pentru a prinde unul.

Prețul acestora este de 20 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Detalii găsiți pe eventul de pe Facebook.

Lowkodi ne-a încântat cu setul său transmis Live Stream pe canalele Avimag. Bucurați-vă de el, în caz că n-ați apucat până acum 🙂

Ne vedem la AVi!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1790017354363109/

Rate this post

Leave a comment