Avi Bar
 
 
 
Avi Bar

Închiriază Clubul AVi pentru petrecerea ta privată!

Ai vrut dintotdeauna ca petrecerea dedicată ție, sau pe care o organizezi, să fie ideală din toate punctele de vedere? Da, normal că da!

Tocmai de aceea, dacă vrei ca distracția să fie maximă, iar condițiile să fie excelente, apelează cu încredere la Clubul AVi.

Cu o capacitate de 80 persoane, situat în inima orașului, oferind cadrul intim pentru evenimente cu caracter corporate sau privat, Clubul AVi este zona în care distracția, intimitatea și calitatea sunt la ele acasă.

Imaginează-ți că e ziua cea mare. Nu trebuie să ai emoții, totul va fi cum îți imaginai, adică perfect. Treci de ușa metalică, apoi cobori treptele luminate cu roșu intens și intri într-un tărâm al muzicii, al prieteniei și al zâmbetelor sincere.

avi3

Sistemul Funktion One asigură cea mai bună calitate a muzicii, barmanii noștri te vor servi cu cele mai sofisticate cocktailuri, iar prietenii sau colegii tăi se vor simți tare bine pe ringul de dans. Garderoba – situată la etaj – asigură o petrecere cu adevărat relaxată și relaxantă.

Cel mai cunoscut club din Tîrgu Mureș poate fi al tău preț de o zi, o noapte, tu decizi. Petreceri private, zile de naștere, aniversări, evenimente corporate, after wedding party, toate acestea pot fi organizate la cerere în Clubul AVi.

Dispunem si de un restaurant la etaj,  care poate fi inchiriat odata cu clubul AVi, pentru combinatie de masa servita si petrecere pe muzica de clubbing.
Este potrivit pentru orice eveniment cu masă festivă sau masă organizată, atât familiale cât şi de firmă, evenimente corporate, zile de naştere, nunţi, botezuri, parastase, sărbători şi altele.
Sala se poate închiria şi pentru diferite întâlniri, prezentări de produse, conferinţe sau workshop-uri, fără masă servită.
Restaurantul are o capacitate de 80 de persoane cu spaţiu pentru dans sau de 100 persoane fără spaţiu de dans.

 

asteri

 

Pentru tarife și booking puteți să luați legătura cu reprezentanții noștri având la dispoziție următoarea adresa de mail contact@avimag.net

Rate this post

Leave a comment