Începe sărbătoarea DAVA Festival cu rezidenții AVi în prim plan! Sighișoara petrece!

În cazul în care aveați impresia că facem o scurtă pauză după nebunia de Laborator de Techno pe care am trăit-o weekend-ul trecut, vă înșelați. Nu ne stă în fire să nu delectăm mulțimi entuziasmate cu muzică techno de calitate, așa că băieții noștri se deplasează la Sighișoara pentru a vă servi o noapte întreagă de muzică bună în cadrul DAVA Festival!

Ultima noapte a lunii va fi AVi featured, cu alte cuvinte, întrucât rezidenții noștri Addo, Lowkodi și Macarie vor electriza Cetatea Medievală din Sighișoara, oferindu-le astfel celor prezenți la cea de-a doua ediție a festivalului o porție consistentă de techno din partea unora dintre cei mai talentați artiști mureșeni ai underground-ului electronic.

A doua ediție DAVA va avea loc într-o fostă fabrică de sticlă din Sighișoara, construită în anul 1961. Festivalul va include două scene, Magic Tunnel și Origins.

Evenimentul începe mâine seară, de la ora 16:00, iar programul pe scene poate fi vizualizat atât pe eventul de Facebook al festivalului, cât și pe site-ul oficial.

Cert e că Primărie, Mihai Pol, Mahony, Dubphone, Los Bastoneros, Mera, Fatima Hajji, Nick Warren, Christian Smith, Matt Sassari, Nusha și mulți alți artiști consacrați vor lua parte la spectacolul numit DAVA Festival în acest sfârșit de săptămână.

Biletele se găsesc pe site-ul festivalului, pass-ul pe o zi fiind 89 de lei, pass-ul pe întreaga durată a festivalului, 159 de lei (include loc de parcare și de camping n.red.), iar organizatorii au pregătit și o serie limitată de 200 de VIP passes, posesorii acestora având acces nelimitat la spațiul VIP.

Rate this post

Leave a comment