Încep sesiunile diurne de techno marca Avimag! Party de zi sâmbătă la Uzina Foto!

Se spune că cele mai mișto party-uri sunt cele de zi, iar cum în weekend se anunță în sfârșit temperaturi tipice sezonului estival, după atâtea zile și nopți încărcate cu ploaie, profităm de ocazie și ne vitaminizăm cu o porție zdravănă de soare și techno sâmbătă, pe timp de zi, la Uzina Foto din cartierul Unirii!

Premisa e simplă, lucrurile sunt clare, iar pofta de dans pe muzică electronică crește pe măsură ce cresc și temperaturile de afară. Avem un soundsystem de excepție pus la dispoziția DJilor noștri, într-un spațiu absolut ideal pentru dans și relaxare deopotrivă.

Știați deja că, pe timp de vară, ne mutăm la Uzina Foto, cea mai tare locație dedicată dansului, din Târgu-Mureș. Ei bine, în weekend dăm startul la Avimag Daytime Sessions, seria petrecerilor diurne marca Avimag!

De muzică vor fi responsabili rezidenții de la AVi, cel mai important club din orașul nostru, iar acest lucru înseamnă distracție cât cuprinde alături de prieteni și lume faină!

Sâmbătă, așadar, serbăm ultima zi din iunie în cadrul Avimag Daytime Session, echipați cu hamace sau pături, pentru că vom petrece în aer liber începând cu ora 12:00 și până seara târziu, la 23:00.

Loc este destul, curtea Uzinei a fost amenajată pentru a găzdui cât mai mulți oaspeți, avem loc pentru toată lumea la umbra batranilor copaci.

Evenimentul este dedicat membrilor comunității Avimag de pe Facebook. Mai multe detalii puteți găsi pe eventul de Facebook, aici.

Suportul evenimentului constă în 10 lei, la intrarea în curtea Uzinei.

Nu vă faceți griji în privința mâncării! După atâta dans, e normal să vi se facă foame. Pentru a ne ajuta în acest sens, cei de la Le Camion Delicieux vor fi prezenți în curtea Uzinei cu preparate delicioase!

 

►Clubul AVi și Uzina Foto sunt cu circuit închis, dedicate strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca Avimag echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment