În premieră la AVi, petrecem cu Vinyl Speed Adjust!

Andrei Predoi și Claudiu-Eduard Bălan ne vor onora cu prezența la AVi în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând cu ora 23:00. E pentru prima dată când cei doi vor pune muzică la AVi, astfel că abia așteptăm să dansăm toată noaptea pe ritmurile lor.

Bucureștenii și-au propus să cutremure din temelii cuibușorul nostru de nebunii electronice, iar entuziasmul nostru pentru distracția ce ne așteaptă în weekend crește pe măsură ce trec orele.

După câțiva ani în industrie, duo-ul și-a făcut un nume și inspiră încredere ori de câte ori apar pe un afiș.

Băieții colaborează cu casele de discuri VisionQuest (da, chiar ei!), Pressure Traxx, Valioso Recordings și Inwave, între altele, colaborări fructuoase, ce au dus la apariția pe piață a discurilor Retro EP, Moods & Traits EP, Carpe Diem EP.

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru.

Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

https://soundcloud.com/meoko/meoko-mix-2016-vsa-3

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/mantracollective/mantra-collective-podcast-048-vinyl-speed-adjust

Rate this post

Leave a comment