Ia-ți prietenii de mână și hai la dans! Andrei Ciubuc și Macarie dinamitează AVi!

Unul dintre cei mai promițători DJ și producători pe care i-a dat Mureșul în ultimii ani va face pereche cu unul dintre cei mai impresionanți DJ și producători aparținând noului val într-una din cele mai interesante petrecerei organizate la AVi în acest an!

Cam așa putem prefața cât mai fidel și protocolar deopotrivă evenimentul găzuit vineri, 29 septembrie, la AVi.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/xsss

Macarie și Andrei Ciubuc promit un spectacol muzical total în spatele pupitrului, astfel că noaptea ce ne așteaptă pe toți la AVi o să fie piperată cu dans, bună dispoziție și căutări fără rezultate pe Shazam.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1660904893941023/

Alex se întoarce la AVi după ce ne-a încântat diminețile de vară la Foto cu stoicism și cu talent pur.

Piesele sale sunt promovate în seturi live de către artiști consacrați, precum Barac, Priku sau Sepp, pentru a-i enumera doar pe câțiva, fiind o reală bucurie pentru noi să participăm la petrecerile cu Macarie în spatele pupitrului.

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-non-color

Andrei Ciubuc s-a făcut cunoscut în ultimii ani datorită producțiilor sale caracterizate printr-o complexitate ieșită din comun, o maturitate a stilului tipică unor nume mult mai consacrate și, cum era de așteptat, încununate cu succes (Zorele Ep – 2015, Just / Self EP – 2016 și STREI2, lansat în acest an).

Ne bucurăm să-l avem alături de Macarie pentru o petrecere cum numai la AVi întâlnești!

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii priving evenimentul.

Mai multe detalii găsiți și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.
►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/cuplet/andrei-ciubuc-waha-festival-2017-007

Rate this post

Leave a comment