How much techno do you techno? Liber la dans vineri la AVi cu Paul K și Scopter!

Vinerea asta marcăm două evenimente importante în cel mai important club din Târgu-Mureș. Mai întâi, ne revedem cu Paul K, rezidentul clubului Midi, o veste excelentă pentru fanii săi, care nu mai trebuie să facă deplasarea la Cluj pentru a se bucura de muzica lui.

Al doilea eveniment important pe care îl marcăm vineri e întoarcerea lui Scopter la pupitrul său preferat. Ne-a fost tare dor de DJ-ul nostru și abia așteptăm să dansăm până la epuizare, cum știe el să ne determine, cu muzica lui atent culeasă din seiful său personal.

Paul K este un DJ cu ștate vechi, recunoscut pe toate planurile, apreciat la unison de fanii muzicii electronice underground.

Ani întregi de petreceri alături de nume consacrate ale industriei, precum Paco Osuna, DeWalta, Bill Patrick, Neverdogs, Nastia, Stefan Biniak, Margaret Dygas, Seedee, Arapu, Cap Herodot, Lizz, Vlada, asta ca să enumerăm doar câteva dintre ele, se reflectă în stilul lui Paul K, care simte vibe-ul mulțimii ca nimeni altul și știe mereu ce să le ofere fanilor pentru ca aceștia să nu părăsească ringul de dans.

Vineri, de la ora 23:00, toți fanii techno-ului sunt așteptați la AVi, pentru o noapte de pomină cu Scopter și Paul K în prim plan.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook, aici.

Și pentru că, vorba cântecului, ”primăvara soarele se joacă” în părul fetelor frumoase, ne-am gândit să le oferim celor mai fidele fane ale muzicii techno din Târgu-Mureș posibilitatea de a petrece la AVi clipe de neuitat la party-ul de vineri noapte.

Astfel, primele zece doamne și domnișoare ce ne vor trece pragul, vor beneficia de acces gratuit!

Biletele costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. Prețul unui token este de 14 lei, vă informăm că doar cu ele puteți achita băuturile la bar.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Leave a comment