How much Sunwaves will you Sunwave this Sunwaves?

Câteva ore ne despart de o nouă ediție a celui mai spectaculos festival organizat în zona aceasta a Europei și dedicat în exclusivitate muzicii techno/house/minimal și derivatelor acestora.

Sunwaves ajunge la ediția cu numărul 25 și continuă și în acest an în aceeași notă, fapt ce ne bucură nespus. Aceeași notă înseamnă că se păstrează principalele caracteristici: Mamaia Nord, oameni faini și cei mai importanți artiști din lume adunați laolaltă din 25 aprilie și până pe 1 mai. Fără să ținem socoteală de after…

Sunwaves e considerat unul dintre primele 100 de festivaluri la nivel mondial, indiferent de genul abordat, un real motiv de mândrie pentru noi, românii, mai ales că artiștii proveniți din țara noastră electrizează de ani buni scena internațională de techno și o fac impunând sound-ul românesc, apreciat la maxim de fani și promovat intens la Sunwaves. Totul se leagă, deci.

Pe electronic-festivals.com, principala platformă online dedicată festivalurilor muzicale organizate în întreaga lume, Sunwaves ocupă un loc de cinste, fiind oferite o sumedenie de informații utile mai ales pentru fanii din străinătate care decid să facă o excursie de câteva zile în stațiunea Mamaia.

Și nu mai miră pe nimeni că numărul turiștilor străini care umplu Mamaia este aproape mai mare decât al românilor în această perioadă a anului. Doar e Sunwaves! Sărbătoarea muzicii electronice!

Printre artiștii anunțați la ediția cu numărul 25 a festivalului se numără Arapu, Bill Patrick, Cap, Cezar, Loco Dice, Marco Carola, Nastia, Neverdogs, Priku, arpiar, icardo Villalobos, SIT, Seth Troxler, Suciu, tINI și The Martinez Brothers, Lizz, Kozo, Jamie Jones, Livio & Roby, Marco Faraone, Marco Carola, Nu Zău și mulți, mulți alții, programul complet regăsindu-se pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că cele patru scene vor fi încărcate cu nume mari, artiști pe care oricine așteaptă să-i aibă în spatele mixerului.

Tot pe Facebook vă sunt puse la dispoziție informații legate de prețul biletelor pentru o zi, bilete care vor fi puse în vânzare după cum urmează:

↠ Joi 23:00 – 19:00 Vineri – 100 RON
↠ Vineri 19:00 – 19:00 Sâmbătă – 150 RON
↠ Sâmbătă 19:00 – 19:00 Duminică – 200 RON
↠ Duminică 19:00 – 19:00 Luni – 150 RON
↠ Luni 19:00 – Până la ultimul supraviețuitor – 100 RON

Pass-urile pentru între festivalul se regăsesc pe site-ul oficial Sunwaves, aici, la prețul de 77,55 Euro.

Răsăritul sau apusul pe malul Mării Negre, ascultând piese care ating suflete și mișcă inimi, înconjurați de cei mai dragi prieteni… ce mai, e rețeta succesului.

O experiență ce nu poate fi sub nicio formă ratată, Sunwaves e genul ăla de festival ce trebuie neapărat să se regăsească în orice bucket list. 

Rate this post

Leave a comment