Hostox – Blue Portrait… o Mona Lisa a muzicii electronice

Deși a crecut în Italia, lucru care se simte in piesele lui datorită influențelor din literatură și folclor, Hostox e originar din Transilvania.  

A reușit să pună pe hartă scena underground a insulei italiene Ponza producând muzică după propriile gusturi și punând lumea în mișcare cu elemente vocale și poetice. Beat-urile sale intense au fost, sunt și vor fi mereu pe gustul celor care iubesc muzica electronică, fiind caracterizate de pofta nebună a artistului de a descoperi noi combinații de sunete,voci și ritmuri. 

Este unul dintre cei mai talentați și în vogă artistiști ai momentului, iar sound-ul lui unic nu ne dă de înțeles altceva decât evoluție. Suntem siguri că vom avea parte de multe surprize din partea lui! 

Blue Portrait reprezintă una dintre ele. Asemeni lui da Vinci cu a lui Mona Lisa, Hostox a portretizat ceea ce iubește… muzica! Iar piesa Blue Portrait confirmă acest lucru, fiind o adevărată operă de artă! Destul însă cu vorbele, vă lăsăm să vă convingeți singuri. Audiție placută! 

Mai multe producții ale artistului găsiți aici, de unde le și puteți cumpăra pentru susținere!

Rate this post

Leave a comment