Hey, tu! Se anunță dans! Petrece-ți weekendul la AVi!

Cu deosebită bucurie vă anunțăm că sfârșitul de săptămână va fi o sărbătoare a muzicii electronice underground la AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș.

Iar, ca de obicei la AVi, weekendul începe de joi seară! TePe vine în premieră la AVi pentru a face spectacol. Și nu o dată, pentru că cele mai bune lucruri vin câte două.

Mai întâi joi, de la ora 20:00, cu ocazia Live Stream-ului care-l va avea în centrul atenției, iar apoi sâmbătă, cu ocazia unei noi ediții a petrecerilor marca Szcéna, alături de rezidentul nostru, Lowkodi.

Ca de obicei în cazul serilor de Live Stream Avimag, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul rezidentului nostru va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

https://soundcloud.com/tepems/tepe-goldielockz-1

Evenimentul va lua startul în jurul orei 20:00 și se va încheia aproape de miezul nopții.

Nu sărim peste noaptea de vineri, stați liniștiți. Ba mai mult, v-am pregătit o nouă premieră. Mera va fi prezent pentru prima dată la pupitrul clubului nostru.

Addo, care a avut oportunitatea de a împărți sâmbăta trecută mixerul cu el, la Brașov, cu ocazia party-ului din Obo Club, Obo presents No. 074: Reshaping reality, ne-a garantat că Mera e pus pe treabă și pe delectarea urechilor cu muzică bună.

Publicul mureșean nu e familiarizat cu Mera, astfel că suntem curioși ce ne-a pregătit artistul care va face pereche cu gabriL la pupitrul din AVi în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Prețul biletelor va fi de 20 de lei până la ora 1:00m, respectiv 25 de lei după acea oră.

Brățările pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în clubul AVi. La fel și în cazul party-ului de sâmbătă noapte, TePe&Lowkodi@Szcéna, cu mențiunea că prețul biletelor va fi de 10 de lei până la ora 1:00m, respectiv 15 de lei după acea oră.

Detalii vi se oferă și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/studio54p/studio-54-podcast-series-074-mera

 

Rate this post

Leave a comment