Herodot și Addo vineri la AVi! Nuff said, see you on the dancefloor!

Una dintre cele mai tari petreceri găzduite în lunga sa istorie de cel mai important club underground al Târgu-Mureșului a fost cea cu Herodot în prim plan.

Reținem cât ne-am distrat cu Herodot, Charlie și Addo la aniversarea a 13 ani de AVi și suntem siguri că vineri, de la ora 23:00, clubul se va umple din nou pentru a-i face loc unuia dintre cei mai iubiți DJ români.

Impresionant la recent încheiatul Sunwaves, memorabil la ultima sa descălecare în AVi, excelent oriunde pune muzică, oricând, Herodot va ține steagul sus vineri noapte și ne va dansa cum îi place lui s-o facă.

Am mai spus-o și-n trecut că e mai trezitor decât cafeaua, semn că party-ul se va încheia târziu, târziu de tot.

Addo? Nici nu mai are nevoie de prezentare sau descriere.

E tăticul AVi-ului, DJul care se face responsabil de cele mai multe amintiri plăcută din istoria clubului nostru preferat. 

Rezidentul nostru e pregătit să împartă iar pupitrul cu un nume mare al industriei muzicale underground românești și, judecând după experiențele precedente, știm deja că vom dansa până la epuizare vineri noapte.

Deja ne-am apucat să numărăm minutele până la ora 23:00!

Event-ul de Facebook e aici, pentru informații și discuții conexe 🙂 Vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo.

Intrarea la petrecere include și consumație, ca să fie treaba treabă!

Băieții care vor să danseze pe ritmurile lui Herodot și Addo întreaga noapte vor scoate din buzunar 100 de lei, din care 30 de lei reprezintă brățara de acces, iar restul de 70 de lei înseamnă 5 tokenuri pentru consumația la bar. Fetele vor achita 75 de lei, din care 42 lei, 3 tokenuri incluse pentru consumație. Astfel că distracția e garantată încă de când veți trece pragul clubului nostru!

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, în noaptea evenimentului. Nu rezervăm bilete! Totuși, pentru cei care vor veni spre AVi din alte orașe și care nu vor putea ajunge în timp util pentru a prinde un bilet la intrarea în club, le punem la dispoziție adresa de email pr@avimag.net, sau mesaj privat pe pagina de Facebook avimag.net,  pentru a ne scrie în acest sens. Vom face tot posibilul pentru a-i putea ajuta 🙂

Tocmai din acest motiv vă invităm să vă prezentați pe strada Poștei încă de la deschiderea porților clubului, ca să nu riscați să rămâneți pe dinafară, numărul biletelor fiind limitat conform normelor de siguranță ISU.

Ținem să le mulțumim celor de la Adonis Travel (www.adonis-travel.com) pentru suportul acordat organizării acestui event, cazarea și transportul artistului fiind acoperite de către agenția de turism.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment