Herodot, Mihai Pol, Vygo, caLLy, Vid, Charlie și mulți mulți alții vin în august la Solar Seeds!

Între 22 și 26 august, în apropiere de localitatea mureșeană Silea-Nirajului, fanii muzicii psy și techno vor avea parte de un festival numai al lor. Solar Seeds Transylvania Gathering 2008 se anunță a fi un eveniment fabulos pentru oricine dorește să se relaxeze într-un peisaj natural paradisiac, cu muzică bună și oameni frumoși în jur. 

Pe Solar Stage vor urca mai mult de 50 de artiști care vor servi seturi ale diverselor subgenuri ale culturii psy, precum psy-chill, psy dub, downtempo, progressive psy – pe timp de zi, respectiv psytrance, dark, forest, hi-tech – pe timp de noapte și, desigur, niște goatrance dimineața.

Atma, Aum, Botond, Boomlin, Dr. Space, KeZo, Kory, Latam, Miso, Nasca, Oracol, PH, Stuy, PsyLev și Thal sunt doar câteva din numele aparținând genului psy ce vor face spectacol la Solar Seeds, pe scena Solară.

Scena Deep a festivalului va fi punctul principal de atracție pentru comunitatea iubitorilor de techno din Mureș și nu numai, beneficiind de un lineup spectaculos. Începem cu Herodot, care este unul dintre DJ-ii noștri preferați de ani buni deja, fiecare întâlnire cu el devenind memorabilă. Trezitor precum cafeaua de dimineață, abia așteptăm să ne lăsăm purtați de muzica lui pe tărâmuri sufletești îndepărtate și inaccesibile, în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Solar Seeds.

Charlie ne-a încântat de fiecare dată când l-am avut la mixer, petrecerea de la începutul anului, din AVi, stând mărturie în acest sens. Ne-am gândit că un dans intens în pădurile sălbatice din Silea-Nirajului pe muzica lui Charlie ne-ar aduce un plus de bucurie și suntem convinși că nu ne înșelăm, abia așteptăm reîntâlnirea cu Charlie! 

Cu Vid ne vom întâlni mâine seară la cea de-a zecea ediție a Laboratorului de Techno, când, alături de Addo, Nemeș, Oana și gabriL vor cutremura fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii. Fiind protagonistul primului produs discografic marca Avimag, Vid nu putea lipsi de pe lista artiștilor pe care vi-i aducem la Solar Seeds!

Vygo este un vechi prieten de-al nostru și un DJ care iubește natura, astfel că nici el nu putea lipsi din lineup-ul festivalului organizat luna viitoare la Silea-Nirajului, în județul Mureș. Abia așteptăm să dansăm împreună!

caLLy se alătură și lui listei impresionante de artiști care ne vor face viața mai frumoasă la scena deep de la Solar Seeds.

Cu un stil încântător, DJul e gata să ne pună în mișcare în mijlocul naturii.

https://soundcloud.com/theblocktlv/cally-the-squat-23-short

Mihai Pol este unul dintre cei mai talentați DJ/produceri români la ora actuală, iar prezența sa la Solar Seeds reprezintă garanția unei petreceri de pomină în cadrul unuia dintre cele mai agreabile festivaluri organizate pe meleaguri transilvănene. Numărăm zilele până pe 22 august, când începe distracția la Silea-Nirajului, iar până atunci ascultăm Edge of Echoes, cel mai recent LP al lui Mihai Pol.

https://soundcloud.com/lokomotiv-music/sets/mihai-pol-edge-of-echoes-lp-lkmv003

Lista artiștilor continuă cu rezidenții și prietenii noștri, Addo, Macarie, Volk, Scopter, Resa, iON, Lowkodi, Oana, Nemeș, Blaise, Razban, Cojoc, gabriL, Cerghi și Tepe, plus că lista se va îmbogăți cu noi nume importante.

Ne așteaptă, deci, un festival cum visam de mult pe meleagurile noastre. Detalii și mai multe informații legate de ambele scene și de activitățile puse la dispoziție celor prezenți de către organizatori veți găsi oricând pe eventul de Facebook al festivalului, aici.

Biletele costă 160 de lei (34 de Euro), până în data de 20 august. După acea dată, accesul în festival se va face cu 186 de lei (40 de Euro), inclusiv la intrarea în festival. Biletele sunt disponibile pe livetickets.ro, aici.

Cum rămâne, așadar? Ne vedem luna viitoare cu toții la Solar Seeds? Logic că ne vedem acolo! 🙂

https://soundcloud.com/herodot/herodotsw-19

Rate this post

Leave a comment