Herodot, ambasadorul României pe continentul american

Unul dintre artiștii pe care publicul Avimag îl apreciază cel mai tare, situat pe podiumul preferințelor membrilor comunității noastre online, Herodot, întreprinde un turneu de senzație pe continentul american.

Turneul a început luna trecută în Uruguay și a continuat în Argentina. Urmează tărâmul Brazilian, unde Herodot mai are un gig la Hoss Club, din Passo Fundo, chiar sâmbăta asta, deci dacă aveți drum prin statul Rio Grande do Sul ar fi bine să luați parte la show-ul pregătit fanilor carioca de ambasadorul sound-ului electronic underground românesc.

I se potrivește foarte bine atmosfera fierbinte latino-americană artistului nostru, motiv pentru care va ajunge pe scene din Chile, Columbia (la Medellin, fanii serialului Narcos au fost încântați la aflarea veștii!), Honduras (în cadrul Kairos Festival), Peru, Ecuador și Columbia, din nou, stat în care epopeea latino-americană a lui Herodot se va încheia.

Odată încheiat turneul în America Latină, Herodot se deplasează în nord. Nu putea rata o reîntâlnire cu publicul de la Cyclone, din Los Angeles, unde în urmă cu un an putea muzică alături de bunul său prieten Gescu și de Clovis.

Alte orașe importante pe care Herodot le va bifa în Statele Unite sunt San Francisco, Chicago, Miami, Boston, New York, Washington DC (în vizită la Trump, în calitate de ambasador al României? realizabil, spunem noi, oricum Trump nu știe de noi).

Dacă tot e-n America și dacă tot e plin de români și în Canada, Herodot le va oferi seturi de techno cum numai el știe celor prezenți la începutul lunii aprilie în Vancouver și Montreal.

Întregul program artistic al turneului american, aici:

Ce călătorie minunată se anunță a fi pentru unul dintre artiștii noștri preferați, a cărui prezență la AVi în toamnă a fost votată ca fiind una dintre cele mai reușite petreceri ale anului recent încheiat. Vă mai amintiți cât am dansat?

Sperăm să ne reîntâlnim cât de curând cu el, pentru că vrem să retrăim astfel de momente, măcar weekend de weekend, dacă se poate. În caz contrar, ne mulțumim și cu o noapte piperată cu muzică ce… ne face să zâmbim cu ochii închiși.

Sau poate că n-ați uitat de bijuteria asta:

Am putea continua, pentru că merită, dar mai bine îl susținem sufletește și-l așteptăm să revină acasă. Avem nevoie de el la pupitru și e mai plăcut să trăim experiența Herodot live.

Rate this post

Leave a comment