Herodot, Addo, Scopter și Dannilov înseamnă rețeta perfectă pentru un weekend genial!

Live Stream cu Scopter, party cu Herodot și Addo, Szcéna cu Dannilov …ce weekend intens ne așteaptă la AVi!

Începem sărbătoarea, ca de obicei, joi seară cu Live Stream-ul Avimag. Evenimentul îl va aduce în spatele pupitrului pe mult iubitul nostru Scopter, rezidentul AVi revenind astfel unde îi stă cel mai bine.

Ca de obicei în cazul serilor de joi, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Mâine petrecem alături de Addo și unul dintre cei mai buni DJ români ai momentului, Herodot.

Un veritabil magician al mixerului, cu un bagaj de peste 14 ani de muzică în spate, artistul revine în cel mai important club din Târgu-Mureș pentru un nou party de pomină.

Avându-l alături pe Addo, un ideal partener de b2b, ne așteptăm să-i vedem pe cei doi împreună la pupitru și să dansăm până la epuizare pe cea mai bună muzică. Event-ul de Facebook e aici, pentru informații și discuții conexe 🙂 Vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo.

Intrarea la petrecere include și consumație, ca să fie treaba treabă!

Băieții care vor să danseze pe ritmurile lui Herodot și Addo întreaga noapte vor scoate din buzunar 100 de lei, din care 30 de lei reprezintă brățara de acces, iar restul de 70 de lei înseamnă 5 tokenuri pentru consumația la bar.

Fetele vor achita 75 de lei, din care 42 lei, 3 tokenuri incluse pentru consumație. 

Astfel că distracția e garantată încă de când veți trece pragul clubului nostru!

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, în noaptea evenimentului. Atenție, nu rezervăm bilete!

Totuși, pentru cei care vor veni spre AVi din alte orașe și care nu vor putea ajunge în timp util pentru a prinde un bilet la intrarea în club, le punem la dispoziție adresa de email pr@avimag.net, sau mesaj privat pe pagina de Facebook avimag.net,  pentru a ne scrie în acest sens. Vom face tot posibilul pentru a-i putea ajuta 🙂

Tocmai din acest motiv vă invităm să vă prezentați pe strada Poștei încă de la deschiderea porților clubului, ca să nu riscați să rămâneți pe dinafară, numărul biletelor fiind limitat conform normelor de siguranță ISU.

https://soundcloud.com/halfisenough/the-whole-12-inches-episode-3-herodot

Ținem să le mulțumim celor de la Adonis Travel (www.adonis-travel.com) pentru suportul acordat organizării acestui event, cazarea și transportul artistului fiind acoperite de către agenția de turism.

Deși se anunță dans până la epuizare vineri noapte, nu ne oprim aici! Sâmbăta va fi cu totul specială pentru fanii muzicii electronice din Târgu-Mureș și tocmai din acest motiv sunteți cu toții invitați la AVi, deoarece am programat o nouă ediție a petrecerilor marca Szcéna, începând cu ora 23:00.

Bródy & Dr.Panda l-au invitat pe Dannilov, de la Colectiva Gazette, pentru a ține capul de afiș al party-ului ce va umple, mai mult ca sigur, Avi-ul până la refuz.

Biletele la petrecerea Szcéna costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook, aici.

https://soundcloud.com/dannilov/gazette-prezinta-270118

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/cymatic-podcast/cymatic-podcast-12-herodot

Rate this post

Leave a comment