Have a great Journey w/ Mihai Pol, Vygo, Oreste din Poveste, GabriL & PaLee!

Mihai Pol, Vygo, Oreste din Poveste, Palee și Gabril vă invită sâmbătă noapte la o călătorie muzicală în aer liber, cu ocazia celei de-a doua ediții a The Journey, petrecere în aer liber în apropiere de Târgu-Mureș (Corunca-Păsăreni).

Line up-ul este spectaculos, informații despre artiști fiind disponibile aici:

◉ PaLee
https://soundcloud.com/pa_lee
https://fb.me/palee420
https://www.mixcloud.com/patrick-tekei/

◉ gabriL
https://soundcloud.com/gabrilsound
https://fb.me/gabrilsound

◉ Mihail Pol
https://soundcloud.com/mihai-pol
https://fb.me/mihapolprod

◉ Vygo
https://soundcloud.com/vygo
https://fb.me/vygorius

◉ Oreste din Poveste
https://soundcloud.com/orestedinpoveste
https://fb.me/povestedeoreste

Pe Vygo îl cunoaștem de ani buni, fiind prezent la AVi în dese rânduri, dar și la alte petreceri organizate în Târgu-Mureș (la ASA, Hipnotik etc), fiind unul dintre DJii importanți pe care i-a dat Brașovul.

Piesa importantă din crew-ul Proudly Made by Us, Vygo promite un spectacol muzical total în aer liber la The Journey, astfel că recomandarea noastră e să vă îmbrăcați bine și să dansați în voie, până la epuizare!

Prețul biletelor este de 25 de lei în avans, respectiv 35 de lei la fața locului, începând cu ora 22.00 (biletele se găsesc la Alexandra Maier, Anca Maier, Miruna Costea, Vlad Lapadat, Silviu Bleoca, PS Game Spot, Zip Cafe&Garden, Dofănșmirț Mos Gușpiț, Chilla Barbara Borzas, Francesca Pușcaș, Ovidiu Rusu
Andreea Achim, Cristina Clementina Molnar).

Detalii legate despre locul exact în care va avea loc petrecerea, precum și alte informații utile, găsiți pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/375029516231974/

GPS: 46.521732, 24.656850
DC39A Corunca → Păsăreni, Strada Principală

Rate this post

Leave a comment