Hajrá, Hajrá! Giash face pereche cu Addo vineri, la AVi!

Considerat un artist complet, care a adus scena underground din Ungaria pe buzele tuturor ascultătorilor de techno și minimal, Giash vine la AVi în premieră vineri noapte, începând cu ora 23:00, avându-l alături pe Addo.

Despre Giash am mai amintit în trecut, odată cu lansarea albumului “Apathy”, cel de-al treilea produs discografic al prietenilor noștri de la Apotek, în cadrul căruia artistul beneficiază de un feature și un mix semnat de Vid la piesa Neon Lights.

https://soundcloud.com/apotekstudio/sets/va-apk003-apathy-ep

Dealtfel, o să fiți impresionați de sound-ul acestuia, simțindu-se puternic influența techno-ului berlinez în modul în care Giash combină techno-ul ușor agresiv cu house și minimal. Recunoscut pentru seturile sale live, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu diverse label-uri, amintind aici și de Dream Antonyms, din Moscova, sau Archipel Music, din Montreal.

Addo nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât pe rezidentul nostru îl recomandă anii de experiență și versatilitatea cu care se pliază pe dorința publicului de a dansa necontenit.

În concluzie, vineri vom avea parte de un duo infernal în spatele pupitrului din AVi, iar muzica pregătită de Addo și Giash reprezintă un motiv suficient de solid pentru a fi prezenți în număr cât mai mare la party.

https://soundcloud.com/giash/untitled_019

Biletele la party-ul de vineri noapte sunt în valoare de 50 de lei, fiecare bilet incluzând și un token în valoare de 15 lei pentru consumația la bar.

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici, urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 35 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 15 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 65 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/metroline-limited-retrome/metroline-limited-podcast-episode-64-mixed-by-giash

Rate this post

Leave a comment