Hai la Uzină joi seară! Lowkodi inaugurează Live Stream-urile de la Foto!

Joia asta lansăm un nou concept de Live Stream-uri Avimag, de data asta într-o locație complet nouă pentru acest tip de evenimente. Și suntem convinși că e o decizie pe gustul vostru, pentru că am luat-o pornind de la feedback-ul primit din partea voastră, a celor ce ne susțineți la fiecare party sau eveniment organizat sub tutela noastră.

Mergem, deci, la Foto, începând cu ora 20:00, unde Lowkodi ne va încânta cu un set de techno, house și alte genuri conexe servit până aproape de miezul nopții și transmis live pe canalele Avimag.

Va fi cel de-al 81-lea set din seria Avimag Live Stream, primul găzduit de fosta uzină Foto, din cartierul Unirii. Lowkodi știe să pună oamenii în mișcare, așadar sunte încrezători că primul Live Stream de la Foto va fi unul memorabil.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:00, iar setul artistului mureșean va fi transmis live începând cu ora 20:00, muzica lui Lowkodi fiind disponibilă atât la fața locului, pentru membrii comunității Avimag (al căror acces la eveniment va fi gratuit), cât și pentru cei ce vor decide să ne urmărească din fața monitoarelor.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție și pe event-ul de Facebook, aici.

Va fi antrenamentul perfect în vederea noii ediții a Laboratorului de Techno, ce de-a 14-a, ce va avea loc vineri, începând cu ora 20:00, la Foto. 

Ca de obicei, detaliile vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. Vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea, special pentru a primi în News Feed cele mai calde detalii despre party-ul de la Foto.
Biletele au fost deja puse în vânzare, acestea fiind disponibile deja pe livetickets.ro.
Prețul tichetelor va fi de 35 de lei în avans, urmând ca, în cazul în care vor mai rămâne bilete disponibile și în seara evenimentului, acestea să poată fi achiziționate de la intrarea în uzină cu 45 de lei. Numărul biletelor va fi limitat în conformitate cu normele I.S.U., așadar vă recomandăm să vă grăbiți pentru a vi le achita. 
Rate this post

Leave a comment