Guess who’s back? Ada Kaleh și Addo fac pereche din nou, la AVi!

Ada Kaleh, unul dintre cei mai apreciați DJ și producători români de către publicul mureșean de techno, alături de Addo, rezidentul nostru și unul dintre cei mai experimentați DJ pe plan local, își vor uni forțele vineri noapte și ne vor încânta cu prezența la AVi pentru o seară ce se anunță încă de pe-acum ca fiind memorabilă.

Ada Kaleh revine la AVi la aproape un an de la ultima descălecare într-unul din cluburile pe care nu o dată le-a lăudat.

Când unul dintre cei mai creativi și inspirați DJ români consideră că AVi e locul perfect pentru o petrecere de techno datorită oamenilor, a sound system-ului și a modului în care e amenajat, în condițiile în care nu e o noutate pentru nimeni că Ada Kaleh este un veritabil music globe trotter, fiind prezent pe mai toate continentele, e normal să ne simțim mândri de noi și să așteptăm cu și mai mare ardoare petrecerea de vineri noapte.

https://soundcloud.com/adakalehromania/ada-kaleh-guestmix-for-gilles-peterson-and-thris-tians-new-music-worldwide

Addo este cel mai reprezentativ DJ din istoria clubului nostru, fără urmă de îndoială, unul dintre acei artiști care te face să te împrietenești cu muzica lui și să nu te dezlipești de pe ringul de dans înainte să cânte cocoșul.

Dealtfel, mureșeanul ne-a oferit o mostră a talentului său joia trecută, în cadrul live stream-ului ce va deveni o tradiție pentru AVi de-acum încolo. Setul poate fi ascultat aici, audiție plăcută:

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1696714533693392/

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de vineri, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii priving evenimentul.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea de vineri puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Suntem nerăbdători pentru reîntâlnirea cu Ada Kaleh și Addo și, pentru că știm că și voi de-abia așteptați să vină vinerea, vă lăsăm în compania primului dintre ei, cu un set care să ne satisfacă pofta de techno până la ora de începere a party-ului. Enjoy!

Rate this post

Leave a comment