Goa Gil vine în premieră în România!

Născut în Statele Unite, Goa Gil este unul dintre fondatorii stilului goa și a subgenurilor psy apărute ulterior. Tăticul muzicii trance și, totodată, unul dintre cei mai în vârstă DJ în activitate, la aproape 67 de ani, americanul e faimos pentru seturile sale de peste 24 de ore și e, practic, o legendă vie.

Fanii acestui stil muzical vor avea parte fix de un show de peste 24 de ore – cu Goa Gil și Ariane în prim plan – în data de 26 iulie!

Va fi pentru prima dată când legendarul Goa Gil va pune muzică în țara noastră, iar vestea că evenimentul va avea loc în județul nostru, în apropiere de Măgherani, e un motiv în plus de bucurie. Mai ales că zona este de o frumusețe rară și, totodată, sălbatică, cu alte cuvinte perfectă pentru un astfel de party.

Cine a fost la Solar Seeds e deja convins de superba atmosferă ce ne așteaptă. Și tocmai pentru că evenimentul este adresat în special fanilor acestui gen, numărul persoanelor cărora li se va permite accesul va fi limitat.

Organizatorii vor pune la dispoziția participanților mijloace de transport până la locație, spații de joacă pentru copii, mâncare, dușuri, spațiu destinat campării și multe altele. Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici, însă vom reveni și noi cu detalii pe avimag.net.

Artistul se află într-o misiune spirituală de a ”atrage atenția prin muzică” la problemele cu care se confruntă omenirea, fiind – pe lângă activitatea de DJ/remixer/producer – și Sâdhu (călugăr hindus, considerat sfânt n. red), iar party-ul ce va avea loc în vară va reprezenta o inițiere, așa cum spune și titlul, în tainele psy trance-ului.

Biletele la petrecerea organizată în data de 26 iulie în județul nostru au fost deja puse în vânzare, prețul celor din prima serie fiind de 33 de Euro, urmând ca acestea să fie disponibile până la sfârșitul lunii martie. Începând cu luna aprilie, biletele vor costa 66 de Euro. Biletele sunt disponibile pe livetickets.ro.

Aveți acces la majoritatea produselor discografice Goa Gil & Ariane pe site-ul oficial al artiștilor, aici. Iar o prezentare în detaliu a fabuloasei vieți a lui Goa Gil poate fi lecturată aici și chiar merită, omul ăsta e incredibil! Abia așteptăm vara, pentru a-l avea aproape de noi și pentru a trăi pe pielea noastră experiența unică a unui set maraton marca Goa Gil & Ariane!

Rate this post

Leave a comment