Ghici cine vine la LDT 13! Lineup care începe cu S și se termină cu PECTACULOS

Laboratorul de Techno reprezintă mai mult decât o simplă petrecere cu muzică electronică. Un eveniment complex, dedicat tuturor celor ce iubesc muzica techno, servită de artiștii noștri preferați într-un spațiu special alocat, fosta Uzină Foto din cartierul Unirii.

Laboratorul de Techno înseamnă mult dans, multe zâmbete, o atmosferă incredibilă și o pată de culoare importantă în peisajul muzical și cultural târgumureșean, altfel destul de sărac la acest capitol.

Cea mai populară petrecere organizată în fiecare vară la Târgu-Mureș atrage de fiecare dată sute de pasionați de muzică din toată țara, fiind un eveniment marcant pentru urbea noastră.

Pe 14 iunie dăm startul primei ediții a LDT din această vară, fosta Uzină urmând să se transforme în ”spațiu de joacă” pentru a 13-a oară în ultimii ani.

Va fi ultimul sezon LDT la Foto, Uzina din cartierul Unirii urmând să își schimbe profilul. Trebuia, deci, să marcăm această ultimă vară de party-uri în fosta uzină cu artiști pe măsură… zis și făcut!

Charlie, caLLy și Addo vor pune stăpânire pe pupitru și ne vor ține pe ringul de dans începând cu ora 20.00, pentru o noapte memorabilă, în stilul clasic LDT.

Vom reveni cu detalii în zilele următoare, atât pe site-ul nostru, cât și pe eventul de Facebook, aici.

Biletele pentru susținerea artiștilor participanți la LDT au fost puse în vânzare deja pe livetickets.rourmând ca acestea să coste 35 de lei, respectiv 45 de lei în noaptea evenimentului, atât online, cât și la porțile Uzinei.

Având în vedere că se anunță deja o participare masivă la evenimentul din 14 iunie, vă sfătuim să vă procurați din timp biletele, numărul acestora fiind limitat.

https://soundcloud.com/cally-2/sunrise-casino-sinaia-25-march-2017

Uzina Foto a fost închisă în anul 2003. De atunci, spațiul a fost nefolosit pentru alte activități timp de 13 ani. Fosta fabrică are o suprafaţă de aproximativ șapte hectare, pe care există mai multe hale şi clădiri. Laboratorul de Techno a fost party-ul care a marcat începutul unei noi ere pentru spațiul din cartierul Unirii, unul dedicat culturii urbane și evenimentelor de masă.

Așteptăm cu nerăbdare să trăim împreună un nou sezon spectaculos de petreceri și evenimente culturale la fosta uzină din Unirii.
Daca vremea va tine cu noi sâmbătă ne relaxăm putin pe timp de zi la Foto, in zona noastra de chill, in hamace sau in bean bags-uri. Muzică bună oferită de DJii rezidenți ai clubului AVi, bună dispoziție, băuturi răcoritoare și fresh-uri. Ne vedem pe 14 iunie!

 

 

Rate this post

Leave a comment