Get ready to WAHA your heart out!

Luna iulie se anunță încă de pe-acum a fi spectaculoasă pentru fanii muzicii electronice. Waha e mai mult de-atât, astfel că-l recomandăm cu multă căldură!

Airfield și Dakini dau startul lunii festivalurilor, fiind programate în perioada primului weekend din iulie (29 iunie – 2 iulie).

Seria festivalurilor din iulie continuă și nu cu oricine! Și asta pentru că urmează apoi Electric Castle, cel mai important festival organizat în România.

Anul acesta, EC e programat – poate pentru a evita ploile – pentru prima dată în iulie, între 12 și 16 iulie.

Totuși, cea mai spectaculoasă evadare din tumultul urban ne-o rezervă Waha, la Micfalău, în județul Covasna.

Ce aduce Waha pe plan muzical? Techno, psychedelic, deep house, jazz, ambient, live bands, cumbia, psychill și multe alte genuri muzicale. Dar cel mai important lucru ce ține de Waha, un element ce transcede orice line-up, este iubirea și respectul față de natura sălbatică.

Aduce pe scena Deep artiști precum Rhadoo și Petre Inspirescu, alături de Cezar, Vlad Caia, Prâslea, Dan Andrei, Kozo, Dubtil, Lumieux, Andrei Ciubuc, Ada Kaleh, Andrey Kharitonov, Emi și Tulbure. Aici e lista completă.

Pe scena Psy, organizatorii festivalului au pregătit un line-up spectaculos, cu Fungus Funk, X-Dream, The Delta, Banco de Gaia, Megalopsy, Comfo, Flowjob, Igor Swamp, Salakavala, Pandora’s Box, Atma sau Orestis în prim plan. Mai multe detalii despre lista de artiști găsiți pe site-ul festivalului, aici.

Dacă sunteți în căutare de relaxare sau meditație, la scena Chill veți avea parte de prestații live din partea celor de la Karsten Pflum, Banco de Gaia, BLN, Reasonandu, Reform-1, The Ghost of 3.13 și mulți alții. Aici e lista compeltă.

În cazul în care v-ați convins că Waha e locul în care vă puteți distra și puteți și trăi o experiență de viață fermecătoare, în completă comuniune cu natura, atunci ar fi timpul să vă procurați tichetele de acces.

Biletele costă 270 de lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro, mai exact de aici: https://www.bilete.ro/waha-festival/waha-festival-20-24-iulie-2017/. Găsiți, de asemenea, destul de multe informații utile referitoare la bilete, accesul publicului, zona de campare și locația exactă a festivalului pe eventul de pe Facebook: https://www.facebook.com/WahaFestival/

În încheiere, vă prezentăm o parte din setul lui Vicentiulian din ediția precedentă a festivalului. Ca să vă satisfaceți pofta de muzică bună.

Rate this post

Leave a comment