Get ready for Addo’s Conspiracy – Chapter 3! Friday madness @ AVi!

Ar fi simplu să afirmăm că Addo e un simplu DJ. Genul care se pune la pupitru, pune muzică și pleacă acasă. Misiune îndeplinită. Dar am fi departe de adevăr și nouă nu ne place asta.

Addo e mult mai mult decât un DJ. Addo e o mișcare întreagă, o revoluție pentru evoluție, un personaj de cult pentru cei care iubesc muzica electronică (indiferent de gen!) și se dedică EI.

Unul dintre cei mai apreciați artiști ai orașului nostru, rezidentul numărul unu al celui mai important club din Târgu-Mureș, merită un party doar al lui, creat ”după chipul și asemănarea sa”, ca să cităm din basmele copilăriei.

Vineri ne bucurăm de un nou capitol al Conspirației lui Addo, începând cu ora 23:00, la AVi.

Va fi cea de-a treia ediție a petrecerilor lui Addo, după ce primele două au fost încununate cu maxim succes. Cu muzică atât de bună, încât n-am părăsit ringul de dans decât la insistențele staff-ului AVi.

Avem, deci, motive să ne așteptăm la o noapte fabuloasă, încărcată doldora cu muzică techno și house, exact așa cum îi place lui Addo și, desigur, tuturor celor care umplu AVi-ul weekend de weekend.

Biletele vor costa 20 de lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră. Acestea vor putea fi achiziționate exclusiv vineri noapte, la intrarea în clubul de pe strada Poștei.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru party-ul de vineri pe event-ul de pe Facebook, aici.

https://soundcloud.com/fuloperik/erik-addo-catalyst-1

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/addo/addo-avi

Rate this post

Leave a comment