Gescu chiar contează! Prezența obligatorie sâmbătă la AVi!

La doar câteva ore după ce Addo ne-a servit un soulful set excepțional înainte de a ne părăsi puțin pentru Snow Fest, ne pregătim pentru sfârșitul de săptămână mânați fiind de entuziasmul tipic, premergător unui party-spectacol.

Într-o săptămână în care Telekom Electronic Beats ne-a inclus în Topul celor mai bune cinci cluburi din țară în care poți asculta muzică electronică underground.

”Clubul AVi, realizat în 2004 de arh. Attila Kim și premiat la Bienala de Arhitectură București, este un spațiu dual. Fizic arată spectaculos, iar dimensiunea virtuală este imaginată ca un port de conectare. La AVi, mureșenii dansează alături de Ada Kaleh, Andrei Ciubuc, Barac, Cap, g76, Zefzeed, Herodot, Vinyl Speed Adjust, Lumieux, Priku, rezidentul Lowkodi și mulți artiști interesanți, iar tehno se aude foarte bine datorită sistemului Funktion One.”

Le transmitem mulțumiri pe această cale celor de la Telekom Electronic Beats și îi așteptăm oricând la o petrecere cum se cuvine, pe ritmuri de techno.

La AVi dansăm pe ritmurile lui Gescu și iON, într-unul dintre cele mai interesante momente prin care trecem, climatic vorbind.

Am putea spune că party-ul de sâmbătă e un cadou de la Moș Crăciun, dacă ne uităm pe fereastră.

Sau, desigur, putem să privim jumătatea plină a paharului și să spunem că Gescu și iON sunt vestitorii primăverii care stă să înceapă cândva anul ăsta 🙂

Indiferent cum privim contextul, un lucru e cert: toți fanii muzicii electronice underground sunt așteptați mâine în cel mai important club din Târgu-Mureș, cu începere de la ora 23:00, pentru o veritabilă Expoziție muzicală în galeria de artă numită AVi.

Ne-am distrat atât de tare cu el și Barac vara trecută, încât ne sunt scuzate emoțiile și nerăbdarea, nu?

Mai ales că atmosfera se anunță încă de pe-acum ca fiind feerică în micuțul nostru cuib de nebunii, evenimentul urmând să fie cu casa închisă, mai mult ca sigur.

Vă invităm să vă grăbiți, așadar, pentru a obține accesul la party.  Prețul biletelor de susținere a evenimentului de sâmbătă va fi de 35 de lei până la ora 1:00, respectiv 40 de lei după acea oră.

Detalii găsiți și pe eventul de pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Ne vedem cu toții mâine la AVi, să dansăm până ne lasă picioarele!

 

Rate this post

Leave a comment