Gata, e weekend! Luăm toți parte la Conspirația lui Addo!

Episodul al treilea al Conspirației lui Addo ne va găsi încărcați cu entuziasmul reîntâlnirii cu DJul nostru preferat și cu stilul său inconfundabil de a ne pune în mișcare chiar și când suntem obosiți după o săptămână lungă și gri de iarnoprimăvară.

Diseară, cu începere de la ora 23:00, lansăm un apel la dans către toți fanii muzicii house/techno/minimal și, în general, a muzicii electronice underground din Târgu-Mureș. Unde altundeva decât în cel mai important club din oraș, AVi?

Addo conspiră împotriva muzicii lipsite de suflet, scopul acestui tip de party-uri fiind acela de a-i oferi teren liber pentru exprimarea propriului stil, fără a ține cont de altceva.

Ne-am obișnuit ca rezidentul nostru și, totodată unul dintre cei mai apreciați DJ pe care i-a dat vreodată orașul nostru, să nu dea greș atunci când se află în spatele pupitrului, iar în această noapte îi oferim posibilitatea să ne distreze până dimineața fix pe muzica ce-i place lui. Și pe Addo nu-l poate acuza nimeni de prost gust.

Avem, deci, motive să ne așteptăm la o noapte fabuloasă, plină cu muzică techno și house, exact așa cum îi place lui Addo și, desigur, tuturor celor care umplu AVi-ul weekend de weekend.

Biletele vor costa 20 de lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră. Acestea vor putea fi achiziționate exclusiv vineri noapte, la intrarea în clubul de pe strada Poștei.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru party-ul de vineri pe event-ul de pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment