Gata de dans? Macarie, Seia și Camelia fac show diseară la AVi! Sâmbătă e 39 UP Techno Session!

După ce le-a arătat celor de la Fake London Society cum stă treaba la Sunwaves, Macarie se întoarce la pupitrul său preferat în această noapte, începând cu ora 23:00, după Live Stream-ul semnat Seia și Camelia, ce va începe de la ora 21:00.  Mureșeanul continuă să impresioneze cu producțiile sale și suntem convinși că diseară va face show alături de prietenii săi din Miami, la AVi.

https://soundcloud.com/macarie-alex/turnaround

Accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit pentru Live Stream, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi. Și asta pentru că setul lui Seia și Camelia va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Biletele la petrecere costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru.

Prețul unui token este de 14 lei, vă informăm că doar cu ele puteți achita băuturile la bar. Ne amintim și acum că Seia și Macarie au făcut spectacol la ultima lor prezență b2b în clubul nostru, vara trecută, așadar un party cu cei trei la mixer se traduce prin distracție non stop și muzică electronică de cea mai bună calitate.

Petrecerile continuă și în weekend în cel mai important club din Târgu Mureș, asta pentru că sâmbătă noapte revine în prim plan seria petrecerilor electronice marca 39 UP Techno Session, avându-i de data aceasta în prim plan pe Saynar și Blaise, începând cu ora 23:00.

Accesul se face pe bază de guestlist, cu plata a 25 lei (prețul include și consumație în valoare de 14 lei) până la ora 1.00 AM, urmând ca accesul să fie 35 lei după această oră, cu tokenul pentru comsumație inclus. Pentru a vă regăsi pe guestlist trebuie sa bifați Going la eventul de pe Facebook, aici.

https://www.facebook.com/DjBlaise2012/videos/1535206296605335/

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment