gabriL starts our wonderful weekend! Let there be techno!

Ne-am obișnuit deja ca weekend-urile să înceapă în fiecare joi la AVi. Cel mai important club mureșean nu schimbă tradiția și l-a invitat pe gabriL să le ofere fanilor muzicii techno un set Live Stream pe care să nu-l uite prea curând!

Diseară, începând cu ora 20:00, tânărul DJ mureșean va acapara pupitrul din AVi preț de câteva ore, spre deliciul celor din club, dar și de acasă.

Ca de obicei în cazul serilor de joi, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul lui gabriL va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

În plus, cu ocazia Live Stream-ului de diseară vom pune în vânzare și biletele pentru marea petrecere mare de vineri noapte, cu Paul K și Scopter în prim plan! Probabil știați deja că mâine, de la ora 23:00, toți fanii techno-ului sunt așteptați la AVi, pentru o noapte de pomină cu Scopter și Paul K.

https://soundcloud.com/raulrqz/rqz-paul-k-mioritmic-2014

Biletele costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. Prețul unui token este de 14 lei, vă informăm că doar cu ele puteți achita băuturile la bar.

În plus, vă recomandăm să vă grăbiți la petrecere, întrucât primele zece doamne și domnișoare ce ne vor trece pragul, vor beneficia de acces gratuit!

Nu ne oprim aici! Dacă vă place Psy, avem programată sâmbătă noapte o petrecere ideală pentru voi!

O nouă ediție a party-urilor Back to AVi, cu Blaise, Saynar și Thal reprezintă planul perfect pentru sfârșitul acesta de săptămână.

Va fi cea de-a șaptea ediție a petrecerilor de Psy găzduite de AVi și nu putem decât să ne bucurăm că și acest stil prinde și atrage cât mai mulți adepți în orașul nostru.

Mai multe detalii regăsiți pe event-ul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/shm-exclusive-mixes/rqz-paul-k-at-club-midi-201

Rate this post

Leave a comment