Gabril deschide balul! Live Stream la AVi în așteptarea Conspirației lui Addo

Afară-i frig și înnorat, vreme numai bună de dansat! Weekendul se apropie cu pași repezi și ne-am gândit că două-trei nopți dansante o să ne facă să uităm de gri-ul de afară.

Moș Niculae a trecut și pe la AVi și ne-a lăsat în ghetuțe un Live Stream de excepție cu Gabril la pupitru. Joi seară, începând cu ora 20:00 și până spre miezul nopții, mureșeanul ne va delecta cu setul pregătit special pentru comunitatea Avimag.

Vestea bună e că accesul membrilor grupului de Facebook Avimag este gratuit la evenimentul de mâine seară, în timp ce fanii care nu vor putea ajunge în club se vor putea bucura de muzica lui Gabril din fața monitoarelor, întrucât setul de mâine seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Un cadou în ton cu sezonul, am adăuga noi, pentru că avem încredere maximă în potențialul lui Gabril de a ne ține cât mai mult timp în priză, indiferent de unde ne aflăm.

Ne pregătim cu pași repezi de cel de-al doilea capitol al Conspirației lui Addo, de sâmbătă noapte, când, alături de bunul său tovarăș Tomasan, rezidentul nostru va face spectacol – așa cum îi place lui – avându-i alături de cei mai fideli ascultători de techno din Târgu-Mureș și nu numai în clubul său preferat, Avi.

Tomasan și Addo revin în această formulă la pupitrul AVi după mai bine de șapte ani, timp în care au atins inimile a mii de ascultători în diverse colțuri ale țării, la principalele festivaluri electronice.

Revenim mâine cu o serie de recomandări din partea lui Addo însuși, cu scopul de a ne pregăti sufletește pentru maratonul de muzică bună pregătit cu ocazia celei de-a doua Conspirații

Până atunci, vă lăsăm în compania celui mai recent Live Stream semnat Addo, o minunăție muzicală înregistrată la AVi:

Biletele pentru Addo’s Conspiracy costă 15 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră și pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Mai multe informații legate de petrecerea lui Addo v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment