gabriL dă startul la weekend! Nou episod Avimag Live Stream joi seară!

Întrucât ni se făcuse dor de beat-urile lui gabriL, am decis să-l invităm la AVi pentru un nou episod din seria seturilor transmise prin live stream pe canalele Avimag.

Astfel, începând cu ora 20:00, fanii muzicii electronice sunt așteptați în comunitatea Avimag pentru a asculta piesele pregătite de DJ-ul mureșean. Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat.

Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Va fi, așadar, o serată ce ne va pregăti pentru petrecerile din weekend, care se anunță de pe-acum a fi senzaționale!

Memoire revine în prim planul clubului nostru cu cel de-al treilea event, Memoire³ w/ Bryz • Burex • Stefan b2b KoppUn party demențial ce va ține întregul oraș în priză, abia așteptăm să ne regăsim pe ringul de dans și să ne mișcăm liberi pe ritmurile muzicii pregătite de artiștii ce ne vor trece pragul vineri, de la ora 23:00.

Detalii regăsiți pe eventul de Facebook, aici. Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate în avans de aici

Martin M. și Flixon vor poposi în premieră în cel mai important club din Târgu-Mureș cu ocazia petrecerii de sâmbătă noapte, Avimag presents Rokoko, despre care vă sunt oferite detalii pe eventul de Facebook, aici.

Alături de ei va fi Nemeș, care va participa activ la show-ul pregătit de băieții de la Rokoko.

Prețul unui bilet este de 26 de lei, iar acestea pot fi achiziționate în avans de aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/room15rec/martinm-flixon-rokoko-2302

Rate this post

Leave a comment