Frumos încălțați, dansatori stilați. Cei mai buni adidași pentru party-uri!

Se zice că dansul e medicament pentru suflet și, din fericire, trăim timpuri extraordinare, în care dansul e la îndemâna oricui, oricând. V-am promis că vom dezvolta subiectul încălțărilor potrivite pentru maratoane de dans cu modele pentru bărbați, iar site-urile afiliate Avimag nu ne-au dezamăgit în acest sens.

Iată câteva perechi de adidași care sigur vă vor face experiența petrecerilor de muzică electronică mult mai frumoasă!

Și începem sesiunea de window shopping pe originals.ro, unde ne-am oprit la această pereche mișto de adidas Originals Campus, din suede, la reducere! Cu numai 328 de lei, minunăția asta verde vă poate aparține!

Unii dintre cei mai cool adidași – la prețuri decente – din România se regăsesc pe answear.ro.

Și ca să vă demonstrăm asta, vă prezentăm perechea asta de Jordan Spizike, megacomozi și cu aspect retro, amintind de moda anilor 90. Cu doar 699 de lei sunt ai voștri.

Maratoniștii au nevoie de adidași rezistenți și comozi, iar noi ne-am gândit că acești adidas Originals Deerupt Runner sunt ideali!

Foarte ușori, nu mai are rost să spunem cât de comozi sunt, fiind o calitate aproape constantă la aproape toate modelele de adidas Originals. 419 lei și puteți zbura că ei pe orice ring de dans.

Puma RS-X Bold continuă lista adidașilor bărbătești ideali pentru petreceri.

Colorați, funky, onorând un aspect retro atât de căutat în ultimii ani, veți fi în centrul atenției oricând îi veți purta.

Nu puteam să nu remarcăm și acești fabuloși Fila Ray Tracers la preț redus.

Cu numai 319 lei, pot fi ai voștri, calitatea Fila nemaifiind pusă în discuție.

Haideți și pe broxo.ro să vedem ce ne-au pregătit pentru party! Vă asigurăm că nu veți fi dezamăgiți, oferta partenerilor noștri fiind extrem de bogată.

Contează foarte mult să arate bine și să ne permită dansul susținut timp de multe multe multe ore, iar unii dintre cei mai potriviți adidași pentru asta sunt Nite Jogger 3m, de la adidas Originals.

Din piele întoarsă, cu talpa moale, discreți… ce mai, hai la următorul Laborator de Techno cu ei în picioare!

Adidas Originals Ozweego impresionează prin design și te ajută să zbori, efectiv, când îi porți!

Foarte comozi, arată bine de tot când sunt purtați, ce mai… primesc votul nostru!

Nu se putea să nu includem în lista noastră și modelul Nike Air Tailwind 79  special pentru bărbații pasionați de stilul retro.

Și puțini adidași sunt mai vintage-looking decțt acest model cu o istorie de peste patru decenii.

Lista se încheie tot cu un iz retro, pentru că suntem fanii acestei perechi de Reebok Classic Leather RC 1.0.

Se poartă adidașii albi, vintage e un fel de religie în ceea ce privește stilul. Această pereche de Reebok Classics ne duce cu gândul la party-urile din Berlinul anilor 90. Fabuloși! Acum avem noi motive să așteptăm următoarele party-uri marca Avimag!

Leave a comment