Filmele de scurt metraj pun stăpânire pe fosta uzină Foto

Succesul primei ediții organizate în acest an a festivalului de filme de scurtmetraj Short Film Factory i-a convins pe organizatori să revină în oaza de umbră și verdeață din cartierul Unirii. Short to the Point în colaborare cu m2 aduce filme la Uzina Foto cu ocazia ediției anuale a STTP 2019 Annual Awards.

Astfel, începând de joi seară și până duminică inclusiv, cei ce sunt pasionați de filme vor avea parte de un eveniment maraton care aduce filme de autor în locația alternativă de proiecție din curtea fostei uzine, seară de seară, de la ora 20:00.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj.

În ultimii ani SHORT FILM FACTORY (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Terasele, cafenelele și barurile sunt locurile în care ne-am învățat deja să consumăm sport în condiții decente de proiecție, după ani întregi în care pe ecranele din aceste locații au găzduit doar reclame și, uneori, canale TV de muzică, în lipsă de inițative mai creative.

SHORT TO THE POINT provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul cinematografic român către următorul nivel de culturalizare și integrare în social. De ce? Pentru că da, viața bate filmul și putem face asta.

Programul complet (împreuna cu detalii legate de evenimentele găzduite în cadrul Short Film Factory) îl veți putea găsi ÎN CURÂND pe website-ul festivalului: rollingideas.com.

Detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook, aici.

Planul pentru weekend e stabilit! Ne vedem la un film la Foto! (vom reveni cu surprize pentru voi în scurt timp!)

 

Rate this post

Leave a comment