Filme de scurt metraj gratis la Uzina Foto! Short to the Point, la ediția a doua

Am așteptat un an, însă a meritat așteptarea! Toți pasionații de filme din Târgu-Mureș și nu numai sunt așteptați începând de joi seară la fosta uzină foto din cartierul Unirii pentru a doua ediție a festivalului de filme de scurtmetraj Short to the Point.

În colaborare cu m2, festivalul este, în fapt, eveniment maraton care aduce filme de autor, cu intrare liberă, într-o locație alternativă de proiecție, până duminică seara inclusiv, în perioada 20-23 iunie, începând de la ora 20:00.

Terasele, cafenelele și barurile sunt locurile în care ne-am învățat deja să consumăm sport în condiții decente de proiecție, după ani întregi în care pe ecranele din aceste locații au găzduit doar reclame și, uneori, canale TV de muzică, în lipsă de inițative mai creative.

Short to the Point provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul cinematografic român către următorul nivel de culturalizare și integrare în social. De ce? Pentru că da, viața bate filmul și putem face asta.

Programul complet împreuna cu detalii legate de evenimente le puteți găsi în scurt timp publicat pe website-ul festivalului: http://shorttothepoint.com.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj.

În ultimii ani, Short Film Factory (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Rate this post

Leave a comment