Hai la Foto la un film bun! Festivalul Short Film Factory începe joi seară la uzină!

În ultimii ani, am transformat fosta uzină Foto din cartierul Unirii într-o veritabilă oază de relaxare și cultură pentru toți mureșenii (și nu numai!), profitând de faptul că spațiile culturale alternative lipseau cu desăvârșire din orașul nostru.

Ne încântă faptul că acum, indiferent de vârstă, persoanele pasionate de cultură în orice formă au dobândit un spațiu numai al lor, prin care putem să le satisfacem foamea de artă.

Short FILM Factory este festivalul de filme de scurtmetraj propus cinefililor mureșeni de către prietenii de la Short to the Point și m2, începând de joi și până duminică, inclusiv, începând cu ora 20:00.

Evenimentul are loc cu ocazia ediției anuale a Short To The Point 2019 Annual Awards.

Programul complet împreuna cu detalii legate de evenimente le puteți găsi pe website-ul festivalului: http://rollingideas.com . Detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook, aici

https://www.facebook.com/shorttothepointfilmfest/videos/304581766869820/?v=304581766869820

”Terasele, cafenelele și barurile sunt locurile în care ne-am învățat deja să consumăm sport în condiții decente de proiecție, după ani întregi în care pe ecranele din aceste locații au găzduit doar reclame și, uneori, canale TV de muzică, în lipsă de inițative mai creative. SHORT TO THE POINT provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul cinematografic român către următorul nivel de culturalizare și integrare în social. De ce? Pentru că da, viața bate filmul și putem face asta”, spun organizatorii festivalului.

https://www.facebook.com/shorttothepointfilmfest/videos/451554898555336/

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj. În ultimii ani SHORT FILM FACTORY (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură între filmmakeri, cinefili și spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Vă invităm, așadar, să petreceți serate relaxante în compania unora dintre cele mai bune filme de scurtmetraj produse în ultimul an în spațiul special alocat din curta fostei uzine Foto, din cartierul Unirii, începând de joi seară și până duminică inclusiv, de la ora 20:00.

Accesul publicului se face pe bază de donații în valoare de 10 lei, prin care se vor acoperi consturile necesare organizării evenimentului.

https://www.facebook.com/shorttothepointfilmfest/videos/1996797280448807/

Rate this post

Leave a comment