Fermecătoarea poveste numită Waha continuă la Bățanii Mari

Unul dintre cele mai frumoase festivaluri de muzică electronică organizate anual în țara noastră, Waha, va avea loc și în acest an, în perioada 11-15 iulie 2019 în aceeași locație paradisiacă, Bățanii Mari din județul Covasna.

2019 va marca cea de-a opta ediție a festivalului, unul care combină stilul psy cu techno și ro-minimal, dacă ne raportăm la scenele puse la dispoziție fanilor de către organizatori.

Tema ediției din acest an va fi Femininul, sursa vieții pe Pământ și puterea creației.

Participanții la Waha o vor celebra prin dans, natură și multă voie bună, elemente cheie și mereu prezente la acest festival.

Waha Festival 2019 își așteaptă fanii cu cinci scene ce vor prezenta o paletă variată de muzică (electronică, techno, psy, ambrientală).

De asemenea, festivalul va beneficia de Agora, o zonă de expoziție ce găzduiește diferite opere artistice.

Food Area, Chill in Space și Waha Kids se numără printre beneficiile pe care festivalul le oferă – zone de socializare și de divertisment.

O poveste foarte captivantă a festivalului ne oferă Tudor Chiliman, unul dintre organizatori, în interviul acordat celor de la Telekom Beats.  Ideea de bază e că:

La Waha nici nu există semnal la telefon. Nu există reclame. Acolo oamenii pot veni să respire, să se bucure de mediul înconjurător, de muzică, de dans, fără a mai fi bombardați din toate părțile cu reclame.

Oamenii vin la Waha fix cu chestia asta în cap: merg undeva unde nu e internet. Nu mai stau pe Facebook, pe Instagram, nimic. Nu e nimic care să-i distragă. Astfel, ei sunt nevoiți cumva, vrând-nevrând, să comunice, să vorbească între ei, să fie în prezent. Sunt niște chestii pe care merită să le încerci

Detalii despre lineup sunt puse la dispoziția tuturor pe eventul de Facebook, aici. Noi vă informăm de pe-acum că va fi unul spectaculos, cu artiști precum Ada Kaleh, Prâslea, Dan Andrei & Andrei Ciubuc b2b, Gescu, Cezar, Dubtil, Rhadoo, Sepp, Vlad Tulbure, Kozo, Cap și mulți, mulți alții.

Iar abonamentele sunt disponibile pe platforma festivalului, aici, la prețul de 475 de lei. Această valoare va fi păstrată până pe 30 iunie, urmând ca la poartă abonamentele să coste 565 de lei.

În final, sperăm să vă avem pe toți alături la Bățanii Mari, pentru că se anunță a fi o cerebrare a tot ce înseamnă frumos în viețile noastre și ar fi păcat să nu profităm de această oportunitate fabuloasă.

Rate this post

Leave a comment