Factory ART Gallery în oaza de cultură numită uzina Foto. Află programul!

Ne face mereu o deosebită plăcere să vă aducem cultura mai aproape, indiferent de forma ei. Începând de vineri, 26 iulie, și până duminică inclusiv, “Factory ART Gallery” este expoziția de artă urbană eclectică într-un spațiu industrial, simbol al orașului nostru.

Fosta Uzină Foto reunește artiști locali de graffitti, pictură pe pânză, printuri digitale, grafică și fotografie, fiind o oază de cultură și artă urbană în inima cartierului Unirii. 

Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii estimează un număr foarte mare de vizitatori la toate expozițiile și vernisajeșe găzduite de Foto.

“Factory ART Gallery” e o expoziţie de artă în spaţiu neconvenţional, fiind expuse lucrări de pictură, artă digitală și fotografie în spațiul expozițional amenajat în fosta hală a uzinei.

În deschiderea evenimentului, care va avea loc vineri, începând cu ora 18:00, cei prezenți vor avea parte de un concert live C.A. Strings, tânărul artist violonist din Târgu-Mureș urmând să ne delecteze cu muzica lui complet inedită. Vă sfătuim să nu ratați momentul!

Programul de vizitare este după cum urmează:

Vineri, 26 Iulie • 18:00 – 22:00
Sâmbătă, 27 Iulie • 15:00 – 22:00
Duminică, 28 Iulie • 15:00 – 22:00

Evenimentul reprezintă un un bun prilej pentru ca mureșenii pasionați de artă să intre în contact cu operele unor artiști locali foarte talentați.

Detalii despre vernisajele și colecțiile găzduite de fosta uzină Foto în acest sfârșit de săptămână vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici

Menționăm că duminică la Foto va avea loc și a doua ediție a Desculț în Iarbă – Chill la uzină, eveniment care îi va aduce în fața publicului pe iON și Suburbia 11. 

Biletele în avans vor costa 10 lei și se pot achiziționa, online pe https://www.kompostor.ro/10358.

Bilete la locație vor costa 15 lei și vor fi disponibile până când va fi atinsă capacitatea maximă a uzinei, de 500 de oameni.

Odată intrați în curtea fostei uzine, accesul la expozițiile din cadrul “Factory ART Gallery” va fi gratuit, ca și în zilele precedente.

 

Acest eveniment a luat naștere din dorința noastră de a promova artiștii locali și arta in orice variantă a ei. Nu am fi putut realiza toate acestea fară sprijinul sponsorilor noștril:  REEA Milothemes * eeatingh.ro * Preatorian Guard *Adonis Travel  * MixMobile Dj și colaboratorilor din media: Zi de Zi * Out in Mures *BBimage.ro * Kiss FM.

Rate this post

Leave a comment