Fă-ți bagajele pentru weekend! O arzi Alandala sau te rătăcești la Waha?

Ce sfârșit de săptămână fabulos ne așteaptă, dragi prieteni! Avimag ia o scurtă pauză zilele astea, o binemeritată vacanță după atâtea și atâtea petreceri reușite, astfel că e momentul să ne focusăm atenția asupra celor mai interesante evenimente programate în restul țării.

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/2163385493691285/

Începem cu Waha, unul dintre festivalurile pe care le ținem aproape de inimă. Mai mult decât un simplu festival, de fapt, o veritabilă experiență de viață, pe care o recomandăm tuturor cu căldură. Între 12 și 16 iulie mii de tineri se vor distra în pădurea de la Bătanii Mari, județul Covasna, în ceea ce va fi cu siguranță o sărbătoare a muzicii, a păcii și a naturii..

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/2163210447042123/

Genul de festival la care trebuie să mergi cu cortul, o experiență personală de apropiere cu natura și tot ce înseamnă sălbăticia pașnică, muzică excelentă pentru toți fanii scenei electronice și oameni faini. Rețeta pentru un festival adevărat, trăit cum se cuvine.

Foarte multe informații legate de programul festivalului, precum și de activitățile extra puse la dispoziția participanților de către organizatorii Waha se regăsesc pe eventul de Facebook, aici.

Tot acolo găsiți harta festivalului și căile de acces principale în sălbatica pădure din Covasna. Biletele costă 440 de lei și pot fi achiziționate la poartă, lineup-ul la oricare din cele cinci scene cu genuri muzicale diferite e spectaculos, deci aveți toate motivele să alegeți Waha pentru distracția din weekend.

Dacă, totuși, Waha e prea sălbatic pentru unii dintre voi, aveți la dispoziție petreceri mult mai apropiate de noi și, mai mult decât atât, în jungla urbană din Cluj. De fapt deasupra junglei urbane, pe acoperișul sălii Polivalente, unde sâmbătă noapte va avea loc Alandala Rooftop Skyline V.001. 

Suntem convinși că va fi un Rooftop party ca la carte organizat în inima Transilvaniei, cu un lineup fabulos, în care se regăsește și un veritabil ambasador al renumelui Avimag.

Macarie, rezidentul nostru, va face pereche cu Andrey Pushkarev, Polarize și Alex Glodan, iar atmosfera va fi una specială, datorită priveliștei incredibile și a muzicii fenomenale pe care au pregătit-o băieții fanilor.

Biletele vor putea fi achiziționate strict la intrarea în Sala Polivalentă din Cluj, prețul acestora fiind de 50 de lei.

Noi vom reveni weekendul viitor în prim plan cu un nou Avimag Daytime event la Uzina Foto, sâmbăta viitoare, toată ziua, avându-i alpături pe toți rezidenții noștri.

Distracție faină oriunde vă veți petrece sfârșitul de săptămână și să ne revedem cu bine, la Uzină!

 

Rate this post

Leave a comment