Expoziție de muzică w/ PRIKU

Priku, pe numele său Adrian Niculae s-a născut pe 27 decembrie 1983 în București. Mixează din anul 2004 iar în 2007 se alatură rosterului Sunrise Booking unde este invitat să mixeze la diferite evenimente alături de artiști români dar și internaționali: Marco Carola, Zip, Ricardo Villalobos, Arpiar, Luciano, Troy Pierce, Praslea, Pascal FEOS, El Cezere, Kozo, Monika Kruse, Tania Vulcano, Dan Andrei, Cassy, Sascha Funke etc.

2008 l-a găsit direct in Underground, Ibiza, la un gig excepțional ce l-a aterizat un an mai târziu in Florenza, Roma, la mult apreciatul festival Kazantip din Ukraina, Croatia si nu in cele din urmă, la Silo, in Belgia.

De atunci și până acum, am avut parte doar de surprize plăcute din partea artistului, iar întoarcerea de duminică 16 August 2020 în curtea fostei uzine foto, suntem siguri că va fi înca una dintre ele. Ținem sa mentionăm că aceasta NU ESTE O PETRECERE ORGANIZATĂ ci mai degrabă o zi de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, cu respectarea a normelor de prevenire COVID-19,  pe care le găsiti mai jos.

Muzica electronică românească, să-i zicem așa, este una dintre puținele raze de soare care ne mai luminează zilele. Nu e ușor să fii pozitiv și vesel în România, dar artiștii aceștia reușesc să ne aducă destulă bucurie.

Iubitorii de muzică bună, care simt nevoia de relaxare, buna dispoziție, fresh-uri si mâncare gustoasa vor avea motive de bucurie intrucat acestea vor fi cuvintele de ordine Duminica aceasta, alaturi de Priku, in curtea fostei uzine Foto, din Tg-Mureș.

Evenimentul va incepe de la ora 15:00 pana la ora 22:59.

Throw back to last year : Laboratorul de Techno #16 @ Uzina Foto

La acest eveniment nu există guestlist. Fără excepții. Locurile sunt foarte limitate;

 Prețul biletului este de 30 Lei + taxe de persoana; si se va putea cumpara in AVANS doar la PACHET de 4 locuri la masa, sau cu  5 si 6 locuri la masa, doar daca sunteti membri ai familiei. cei care opteaza pentru 5-6 locuri la masa va trebui sa semneze la intrare pe propria raspundere ca sunt membri ai familiei.

Cei care nu reusiti sa va strangeti 4 pers. pentru a lua o masa, va rugam sa ne scrieti in privat sau mail pe adresa pr@avimag.net.

In cazul in care vor fi locuri disponibile in ziua evenimentului, pretul biletului la intrare va costa 40 lei.

LOCURILE SUNT LIMITATE!


Să nu va faceți griji legat de mâncare, în cadrul acestui eveniment îi avem alaturi pe prietenii nostri de la Epic Food, care o sa va pregătească 4 tipuri de burgeri excepționali, unii dintre ei serviți la nivel de artă culinară, lucru ce poate face din masa de prânz sau cina, o adevărată experiență culinară.

Cel care va pregatii preparatele este , care deține o experienţă vastă în lumea bucătăriei fine dining şi Michelin.

În Anglia, a lucrat pentru lanțul de restaurante Las Iguanas, Epic Pubs și la Duck and Waffle, unde a avut oportunitatea să lucrez cu Dan Doherty, desemnat BBC’s Britain’s Best Home Cook.

Bar • Food  → avimag.net/MENIU

Locatia se află pe str. Plopilor, nr. 12, in curtea fostei Uzine Foto din Tg-Mureș - harta aici
Accesul se face direct din parcare pe o poarta pietonala.

Pentru cei care nu ați fost la noi niciodata, vă atașăm cateva poze cu locația noastră.

 


Muzica electronică românească, să-i zicem așa, este una dintre puținele raze de soare care ne mai luminează zilele. Nu e...

Publicată de avimⓐg .net pe Marţi, 11 august 2020

❗️VA RUGAM SA RESPECTATI REGULILE SI MASURILE NECESARE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA EFELCTELOR PANDEMIEI DE COVID-19 ❗️

1️⃣ Nu este permis accesul pe terasa a celor cu simptome de infectie respiratorie;

2️⃣ Este obligatorie măsurarea temperaturii la intrare;

3️⃣ Mastile sunt obligatorii la intarea in curte, in momentul in care va ridicati de la masa si va deplasati la BAR, la Toalete sau spre IESIRE; Daca nu aveti masca proprie, aceasta se poate achizitiona de la intrare;

4️⃣ Nu mutati mesele, nu ne cereti scaune suplimentare, ele sunt asezate pastrand distantarea minima impusa;

5️⃣ La masa se pot aseza 4 persoane sau mai multe daca sunt membri ai familiei;

6️⃣ Pastrati distanta minima de 1.5 m;

7️⃣ Comanda se face la bar, in regim de "autoservire" si NU este disponibilă plata cu cardul;

8️⃣ Introducerea băuturilor și alimentelor din exterior sunt interzise;

9️⃣ Va recomandam sa folositi dispenserele cu dezinfectant, care sunt montate la intrare, la bar si la toaletele ecologice;

🔟 Cei care doresc sa danseze o vor putea face in perimetrul lor, unde au rezervată masa, respectând distanțarea socială de minim 1.5 m.

Este foarte important sa respectam aceste reguli, pentru a ne putea distra in siguranta acum si pe viitor.


 Participarea la eveniment echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioasa (R.O.I)

1. Toti participantii de la eveniment au obligaţia ca, pe perioada evenimentului, să respecte atât prevederile cuprinse în prezentul regulament cât şi prevederile legislației în vigoare;

2. Invitații nu vor inoportuna activitatea DJ-ului;

3. Acest “local” are o politica de zero toleranta fata de posesia si consumul de droguri sau substante psihoactive. Daca o persoana va fi reperata detinand sau consumand substante interzise, vor fi alertate imediat autoritatile competente!

4. În cazul unor distrugeri accidentale sau nu, cel răspunzător de producerea pagubei va achita contravaloarea pagubelor sau vor fi predaţi organelor competente.

5. Vor fi evacuate de la eveniment, imediat ce au fost depistate, persoanele care:

– se află într-o evidentă stare de ebrietate, ori sub influența substanțelor psihoactive;
– au un comportament obscen;
-agresează fizic sau verbal persoanele din jur;
-produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar puse la dispoziție pe parcursul evenimentului;
– provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între invitați.

 

Leave a comment