Lansare EP WildSide, Lansare Album Fallen@Bucuresti, 20 Martie 2020

 • Start date:
  March 20, 2020, 12:00 am
 • End date:
  March 21, 2020, 12:00 am
 • Venue:
  București
 • Place:
  București-Strada 11 Iunie nr. 50
 • Organizer:
  Fabrica Club
 • Tickets:
 • Price:
  20 RON - 50 RON

Gasca WildSide va lansa pe data de 20 martie 2020 la club Fabrica din Bucuresti, primul material discografic al trupei dupa o activitate de 4 ani. WildSide EP va contine un numar de 5 melodii, toate fiind compozitii proprii ce au facut parte din show-urile live ale trupei.
A venit momentul sa anuntam prima surpriza wild a acestui eveniment – numele celor doua trupe care au avut curajul nebunesc sa se alature #WildParty-ul nostru sunt: Fallen & Heavy Strings !
Si nu ne oprim aici cu surprizele!! Prietenii de la Fallen vor lansa primul lor material discografic pe CD in acelasi show cu noi (in speranta ca nu le va sari discul in timpul cantarii!). Asadar, avem un motiv dublu de sarbatoare si de cantat rock!
Biletele pentru eveniment s-au pus deja in vanzare pe platforma livetickets.ro, existand doua categorii: acces general si pachet VIP care include biletul de acces general la concert, accesul la probele de sunet, meet & greet cu membrii formatiei WildSide inainte de concert, tricou WildSide, bat tobe, pana chitara si poster semnat.
EP-ul WildSide va fi disponibil in format digital pe toate platformele online, incepand cu data de 01 martie 2020.
Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.00.
#GoWild !

* Fallen este o trupa de heavy metal modern din Bucuresti ce a fost fondata in iarna anului 2012 la initiativa lui Matei (chitara ritm), care i-a adus laolalta pe toti membrii formatiei. Impreuna cu Gabi (bas) si Soso (voce) au definitivat instrumentalul, respectiv versurile primei piese a trupei – Trapped, total random, la prima repetitie. Dupa aceasta au urmat alte piese cel putin, daca nu chiar si mai epice, ce au fost extrem de ascultate de membrii formatiei in sala de repetitii (am ajuns la concluzia ca noua ne plac).
Fast-forward in 2018, Fallen lanseaza pe platformele de streaming online albumul Our Last Goodbye si videoclipul piesei ce da numele albumului. Pana la concertul din 20 Martie 2020 aveti tema de casa din partea noastra sa ascultati albumul. Mai multe detalii despre noi si unde anume puteti sa dati play albumului: https://www.facebook.com/fallen.romania & https://www.youtube.com/user/FallenBandRO/

* Heavy Strings – este un proiect de rock progresiv, cu influente metal, blues si fusion, care isi doreste sa aduca o abordare originala, bazata pe o diversitate stilistica si compozitionala in zona genului rock progresiv si sa transmita forta unei muzici pline de nunante si coloratura. Repertoriul trupei este centrat pe compozitii proprii, la care se adauga si cateva coveruri adaptate intr-o interpretare proprie, care graviteaza inspre progressive heavy-metal.
Heavy Strings a susținut concerte in cadrul mai multor festivaluri, alaturi de nume importante ale scenei rock romanesti (Phoenix, Cargo, Timpuri Noi, Cristi Minculescu, etc.), precum si in importante cluburi bucurestene (Quantic, Fabrica, etc.). In prezent, membrii trupei se afla in studio pentru a finaliza imprimarile albumului de debut, programat sa apara in 2020.
Pagina oficiala Facebook: https://www.facebook.com/heavystrings/
Pagina oficiala Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3cgqpaJFT0oP_Wnm_Un_Tg/featured

Leave a comment