Euphoria Muzicii Electronice: Evenimentul de Top RO-Minimal la Târgu Mureș

Într-o incursiune vibrantă în lumea muzicii electronice, “Musique de nuit” pregătește o experiență de neuitat pentru iubitorii genului, aducând un line-up excepțional de artiști la Târgu Mureș pe 8 – 10 Martie. Timp de două zile, strada Plutelor, lângă Go Kart, va deveni epicentrul unei petreceri unice, unde sunetele ritmice și pulsante vor captiva inimile și mințile celor prezenți.

Evenimentul, sub numele “Euphoria“, va fi o călătorie sonoră ce aduce în prim-plan talente de renume internațional, precum și artiști locali de excepție. Printre invitați se numără:

  • Olga Karol din Berlin, Germania: O prezență inconfundabilă în scena muzicii electronice, Olga Karol va aduce vibe-ul vibrant al Berlinului în inima Transilvaniei.
  • Ragan din Zurich, Elveția: Cunoscut pentru seturile sale captivante, Ragan va oferi o experiență sonoră aparte, aducând esența muzicii electronice elvețiene la Târgu Mureș.
  • Umberton din Roma, Italia: Cu influențe variate și o abordare eclectică, Umberton va impresiona publicul cu sunetele sale inovatoare și pline de energie.

  • Arapu, unul dintre maeștri sunetului românesc: Printre cei mai așteptați și apreciați artiști ai evenimentului “Euphoria” de la Târgu Mureș se numără și talentatul Arapu, un veritabil ambasador al muzicii electronice românești pe plan internațional. Cu o experiență vastă și un stil inconfundabil, Arapu aduce cu el o poveste muzicală ce a captivat publicul din întreaga lume.
    Cu apariții remarcabile în turnee din Statele Unite, Spania (invitat lunar in plin sezon in Ibiza), Anglia, Elveția, Mexic și multe alte țări, Arapu a cucerit inimile ascultătorilor cu seturile sale pline de energie și originalitate. Este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru capacitatea sa de a crea atmosfera perfectă pe ringul de dans.

Pe lângă acești artiști de calibru internațional, evenimentul va beneficia și de prezența unor talente autohtone de renume, precum Hostox, NTFO, precum și Mister, Pruni și Ravul.

Vezi aici cel mai vizionat live-stream din Clubul Avi Cola cu Hostox >> atinge aici! <<

Ambianța vizuală va fi asigurată de Visceral, garantând o experiență multisenzorială de neuitat.

Pentru a vă bucura de această călătorie muzicală captivantă, asigurați-vă că achiziționați biletele în avans de pe link-ul oficial de mai jos:

Link de cumpărare bilete >> atinge aici <<

Echipa Avimag urează succes organizatorilor acestui eveniment de excepție și îi încurajează pe toți cei pasionați de muzică să fie parte din această experiență extraordinară.

Rate this post

Leave a comment