Ești singur? Profită de reducerile de Valentine’s Day!

Prietenii noștri de la SneakerIndustry nu te lasă la greu dacă nu ai partener sau parteneră de Valentine’s Day. Ba mai mult, te ajută să pui mâna pe adidașii mult visați ca să fii sigur că nu vei rămâne solo prea multă vreme!

Folosește codul special de VDay și beneficiază de o reducere suplimentară de 20%, ca să îți completezi garderoba și să te simți mult mai bine în pielea ta, îmbrăcat bine, încălțat bine și cu extra bani în buzunar!

Nici măcar nu ne concentrăm atenția strict asupra adidașilor, deși e clar că pe site vei găsi cele mai hype modele actuale, aflate la mare căutare.

Nu, îți vom prezenta câteva chilipiruri cu preț redus, ca să îți deschidem apetitul pentru ofertele SneakerIndustry. Sigur vei găsi fix ce căutai!

Începem cu senzaționala geacă Jordan Wings Windwear, una din multele geci de primăvară disponibile în oferta SneakerIndustry.

Aceasta impresionează prin design, având buzunare frontale adânci, mâneci cu imprimeu mare și un colorway trendy.

Fiind windbreaker, geaca e ideală pentru zilele și nopțile de primăvară/toamnă, protejându-te de vântul rece. Prețul gecii este de 424,15 lei, redus de la 499 de lei.

Ne-am gândit și la o pereche de adidași care să se potrivească și am mers pe mâna celor de la Reebok Classics, care au scos anul trecut modelul Daytona DMX II, în varianta Wild Brown Regal Purple, care abundă nu doar de culoare, ci și de materiale de calitate.

Un spectacol de design și culoare, acești adidași, care vor rezista în timp mai mult decât cariera rapperului cu același nume!

Piele întoarsă de culoare maronie, piele navy, talpă extrem de comodă – portocalie – ce mai, vei zbura cu ei în picioare la orice party sau festival, iar cu inserțiile violete și turcoaz vei ieși cu siguranță în evidență oriunde te-ai afla.

În plus, beneficiază și de o reducere blană de reț, de la 499 de lei la 299,40! Profită acum!

Ca să completezi outfitul, merge bine și o șapcă în cap, iar noi ne-am oprit la acest model tip ”dad hat”, un stil foarte la modă de ceva timp.

Rip N Dip e un brand care nouă ne place foarte mult tocmai pentru că articolele lor ies din tiparele clasice și atacă normalitatea, dacă ne permiteți metafora.

Șapca de tip 6panel Catch me if you can e fabricată din bumbac și are sistem clasic de dimensionare la spate, fiind potrivită oricărei mărimi.

O recomandăm nu doar pentru că arată bine, dar și pentru că e la preț redus, de la 189 de lei la 132,30 de lei.

Beneficiezi de livrare gratuită la comenzile de peste 200 de lei, livrarea fiind efectuată în 24 de ore. Totodată, politica de retur a celor de la SneakerIndustry îți permite să te răzgândești în ceea ce priveștele produsele achiziționate timp 14 zile de la efectuarea comenzii.

Leave a comment