Erik
 
 
 
Erik

Erik: ”O să ne distram la maxim vineri, doar e Closing-ul, nu?”

Erik și Crihan vor închide oficial sezonul evenimentelor marca AVimag.net, astfel că putem afirma că cei doi marchează începutul celei mai așteptate perioade a anului, anume cea a petrecerilor în aer liber, la fosta uzină Foto din cartierul Unirii.

În așteptarea noilor episoade din seria Laboratorul de Techno, ne pregătim intens pentru Closing-ul AVi de vineri noapte, o petrecere în care muzica techno de calitate va fi principalul ingredient, alături de atmosfera tipică celui mai important club din Târgu-Mureș.

În aceste condiții, nu puteam să nu stăm la povești cu Erik, mai ales că rezidentul nostru s-a focusat nu doar pe participarea la eventuri alături de DJ renumiți, dar și pe pe producția de bangere (unele dintre ele încă unreleased!), precum Vision Trax, Gliss sau De-Parte, ca să le amintim doar pe câteva dintre ele.

Dealtfel, Erik este DJ-ul în care ne punem cele mai mari speranțe, evoluția lui artistică fiind evidentă pentru toată lumea.

AVimag.net: Nu mai e mult și dăm startul noului sezon de Laboratoare de Techno. Ți-e dor de un party la Foto?

Erik: Aștept cu nerăbdare petrecerile de la uzină, cel mai dor îmi este de locația aia. Îmi place mult acolo și pentru că spațiul are o capacitate mare, set-up, locul  în sine e foarte ”underground”, ca să zic așa. Îmi lipsește și publicul, care întodeauna a transmis vibrații pozitive.

AVimag.net: Ce le-ai pregătit fanilor tăi pentru Closing-ul AVi, de vineri?

Erik: Ca de obicei, voi încerca să creez un vibe cât mai plăcut. Petrec mult timp căutând muzică pentru selecția acesteia înainte de fiecare petrecere sau cumparând discuri noi, deci o să mă prezint la AVi și cu o geantă plină cu discuri. Cel mai probabil o să ne distram la maxim vineri, doar e Closing-ul, nu?

AVimag.net: Ți-ai îndeplinit un vis când ai pus muzică alături de Barac?

Erik: A fost o plăcere să fiu pe același afiș cu Barac. Îmi aduc bine aminte de acea petrecere, clubul a fost plin și distracția la cele mai înalte cote. Cred, fără teamă că mă înșel, că ne-am simțit cu toții bine în noaptea aia!

https://soundcloud.com/fuloperik/erik-iulian-dreux-cut

AVimag.net: Care sunt discurile care te-au impresionat cel mai tare în 2017?

Erik: Ar fi mai multe de amintit aici, dar mă voi limita doar la Trunk EP, de la Fabe&Tolga Top, respectiv Select EP-ul lui Roon.

AVimag.net: Mersi pentru timpul acordat, Erik. Abia așteptăm party-ul de vineri. Ne vedem la AVi!

Erik: Vă aștept și eu în număr cât mai mare să dansăm până-n zori 🙂

17 iunie va marca începerea oficială a sezonului estival în ceea ce privește eventurile marca AVimag și ne așteptăm la o prezență numeroasă a fanilor culturii techno la fosta uzină Foto. Până atunci, veți avea ocazia să dansați până dimineața pe seturile pregătite de Crihan și Erik, începând cu ora 23:45.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/774888859356158/active_tab=discussion

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club. Prețul biletelor este de 20 lei în avans, respectiv 25 de lei la fața locului.

https://soundcloud.com/fuloperik/lonely-days-cut

Rate this post

Leave a comment