Erik: AVi e locul în care mă simt mereu cel mai bine!

 

Rezidentul AVi și totodată unul dintre cei mai promițători DJ din Târgu-Mureș, Erik, a stat la povești cu noi în așteptarea următoarelor eventuri marca AVimag.

Salut, Erik, bine te-am găsit! Am pregătit un set de întrebări pentru fanii tăi, ai muzicii techno și, desigur, pentru vizitatorii AVimag.net. Ești pregătit? 😀

E: Să-i dăm drumul!

Povestește-ne un pic despre începuturile tale în muzică. Suntem convinși că admiratorii tăi vor să afle ce te-a determinat să te apuci de muzică.

E: În perioada adolescenței mergeam la multe petreceri de muzică electronică și, cu timpul, am început să devin tot mai interesat de ce se întâmplă în spatele pupitrului de… tot ce făcea un DJ, tehnica folosită etc. După aceea, mă distram cu tot felu de console și cu prietenii, puneam muzică pe unde apucam și într-o zi, nu o să uit niciodată, l-am întrebat pe Addo dacă își poate face timp să mergem oriunde ca să mă mai învețe una alta cu playerele și am mers la AVi. După vreo două ore de joacă, înainte să plec spre casă, au venit băieții la mine și mi-au spus: ”Felicitări! Chiar a sunat ok, ne-a plăcut! Nu ai vrea să pui muzică la un eveniment? Pentru câteva momente m-am blocat și, desigur, am acceptat. Am prins încredere și cam de aici a pornit totul.

Care e cea mai importantă realizare a ta pe plan muzical? Evenimentul cel mai important la care ai participat, colaborarea cu un alt artist sau materialul produs de care ești realmente mândru 🙂

E: Până în prezent, Cu siguranță eventul care mi-a plăcut cel mai mult a fost Laboratorul de Techno 3.. A fost ceva cu totul diferit față de ce trăisem până atunci, un public numeros în fața mea și desigur, locația, care e una cu totul specială.

AVi e cel mai important club din Târgu-Mureș, templul muzicii electronice pe plan local, fără să ne fie teamă că exagerăm în vreun fel. Ce înseamnă AVi pentru tine?

E: Avi este ca o a doua casă pentru mine, este locul unde merg cu cea mai mare placere când pun muzică, dar și locul în care mă simt cel mai bine, pur și simplu.

Cum ai descrie publicul tipic al petrecerilor de techno cu care te-ai ”lovit” de-a lungul carierei tale?

E: Oameni dornici de distracție și dans.

Care sunt proiectele tale de viitor?

E: Vreau să mă axez puțin mai mult pe producție și să îmi creez propriul meu sound.

Care ar fi piesa care descrie cel mai fidel stilul tău muzical? (Indiferent dacă îți aparține sau nu)

E: Lukas Simmer – Imperfections (Nima Gorji Remix)

https://soundcloud.com/jesuswasblack/lukas-simmer-imperfections

În final, transmite-le câteva cuvinte fanilor tăi și, în general, ai muzicii techno 🙂

E: Vă mulțumesc pentru suport și pentru veselia cu care transmiteți un vibe atât de plăcut. Sunteți cei mai tari!

Îți mulțumim pentru că ai acceptat invitația AVimag 🙂

E: Și eu vă mulțumesc pentru invitație! Pace!

Mult succes în continuare, Erik! Succes!

https://soundcloud.com/fuloperik

Rate this post

Leave a comment