Epopeea Avimag Live Stream continuă joi seară cu Nemeș!

Joia asta ne-o petrecem pe ritmurile lui Nemeș, care, începând cu ora 20:00 va fi eroul principal din seria de Live Stream-uri Avimag, cu care v-am obișnuit deja.

Addo ne-a oferit un set cu valențe magice joia trecută, purtându-ne preț de câteva ore pe tărâmuri îndepărtate și tocmai din acest motiv ne așteptăm și de la Nemeș să ne facă fericiți cu setul său.

De câte ori l-am avut alături, fie că a fost vorba de AVi, Uzina Foto sau Privo Terrace, Nemeș a știut mereu să născocească acele piese care ne pun în mișcare și ne inspiră deopotrivă.

Accesul publicului este gratuit – pentru membrii comunității de Facebook Avimag – iar barul vă așteaptă pentru a savura setul lui Nemeș așa cum trebuie, profitând de faptul că joi seară la AVi e, practic, cel mai bun pretext pentru începerea cum se cuvine a weekendului.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, unde sunteți invitați să vă arătați disponibilitatea.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2089796594667100/?hc_ref=ARQfuejiVPBgoF3LOhzMeRTv-1wCGUTFcwZrR-OJA5sgEfTjuJ5-0M8SSCUlVjL-nHE&__xts__%5B0%5D=68.ARBG_JYjkzZc2fXCoUC3SZLkQ8qOSu7rq5jQlNkWZhWabq3G8eeoNjU0lFYy56nYZSBvxuAvKkRPvnHzguIMrQ3-O-ISHSxIsuTz-m4rD8a0m-hNKcsco0ojZPfQACfqtF4w9_qsdJwGonqbgg1hM1kvqEM5Y1dpeBSOl7w-S2qny6GLanIjo31U7L1TBb_uzjSvOMhlCl_m_8mo1NS_FDv8Y64tRveAJnx4o-AurJbxmbtiBFoxePoSXmAR&__tn__=FC-R

Rate this post

Leave a comment