Sunwaves XX
 
 
 
Sunwaves XX

Emoțiile cresc, Solar Seeds stă să înceapă!

Doar câteva zile ne mai despart de Solar Seeds, festivalul care acaparează comunitatea fanilor muzicii electronice underground din Mureș și nu numai la Șirea Nirajului. Vor fi cinci zile de basm, începând de miercuri și până duminică, într-un spațiu parcă decupat din cărțile cu povești, iar noi ardem de nerăbdare să dansăm pe muzica unora dintre cei mai spectaculoși artiști ai mixerului.

La scena Deep, de care ne-am ocupat chiar noi, cei de la Avimag, am definitivat lineup-ul și ne bucurăm că îi vom avea alături, printre alții, pe Herodot, Vygo, Andrei Ciubuc, Addo, Macarie, Vid și mulți, mulți alții.

Dar iată mai bine lista completă, în ordine alfabetică:

✮ Addo
✮Andrei Ciubuc
✮ Blaise
✮ caLLy
✮ Cerghi
✮ Charlie
✮ Cojoc
✮ gabriL
✮ Herodot
✮ iON
✮ Lowkodi
✮ Macarie
✮ Mihai Pol
✮ Nemeș
✮ Oana
✮ Posh
✮ Prichindel
✮ Razban
✮ Resa
✮ Scopter
✮ Tepe
✮ Vid
✮ Volk
✮ Vygo

Pe Solar Stage vor urca mai mult de 50 de artiști care vor servi seturi ale diverselor subgenuri ale culturii psy, precum psy-chill, psy dub, downtempo, progressive psy – pe timp de zi, respectiv psytrance, dark, forest, hi-tech – pe timp de noapte și, desigur, niște goatrance dimineața. 

Atma, Aum, Botond, Boomlin, Dr. Space, KeZo, Kory, Latam, Miso, Nasca, Oracol, PH, Stuy, PsyLev și Thal sunt doar câteva din numele aparținând genului psy ce vor face spectacol la Solar Seeds, pe scena Solară.

Biletele costă 186 de lei (40 de Euro), inclusiv la intrarea în festival. Acestea sunt disponibile pe livetickets.ro, aici, deci grăbiți-vă!

Pentru mai multe detalii, dar și dacă aveți nevoie de informații legate de locație și despre lineup-ul pe scene, organizatorii festivalului vă așteaptă pe eventul de Facebook, aici.

Solar Seeds e un festival al prieteniei și al bucuriei muzicii, iar faptul că profitul financiar e pus pe plan secund sau chiar terț e un motiv în plus să ne facem bagajele, să ne pregătim corturile, și să ne urcăm în mașini până ajungem cu toții la Șirea Nirajului pentru o evadare muzicală în natură.

Rate this post

Leave a comment