E timpul pentru cupe, diplome și medalii! Vineri dansăm la Foto cu Addo, Charlie și caLLy!

A început numărătoarea inversă până la primul Laborator de Techno al anului. Vineri, 14 iunie, începând cu ora 20:00, fanii muzicii electronice underground sunt așteptați la fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii, pentru cea mai frumoasă petrecere de techno organizată la Târgu-Mureș!

E o bucurie imensă aceea de a-l aduce pe caLLy, un artist originar din Craiova, dar recunoscut peste tot în lume ca un om al muzicii. Ne-am intersectat cu el și la AVi, și la Solar Seeds și de fiecare dată am petrecut ca-n filme.

Fix energia asta am dorit să o aducem la Foto și avem convingerea că vom fi cu zâmbetul pe buze întreaga noapte.

De-a lungul carierei sale, olteanul a colaborat cu diverse case de producție sau labeluri, amintindu-le aici pe Fear of Flying, Only300, Brouqade, Rora, Fizical, Inwave, Neostricktly, Soulsity,The Rabbit Hole, Inwave, Mulen sau Malonian, iar piesele sale vorbesc de la sine despre talentul său.

Charlie este și el o cunoștință mai veche de-a noastră, veșnic responsabil pentru nopți albe condimentate cu muzică bună și visare în ritm de dans.

Pasionat de vynil și, în general, de muzica ce sună cât mai limpede, modul în care Charlie mixează pare o joacă, o horă mereu echilibrată între sunete, ritmuri, vibrații și sentimente.

Cine nu l-a mai prins pe Charlie la pupitru va fi cu siguranță impresionat de trăirile pe care artistul le va oferi prin intermediul muzicii sale. Numărăm zilele până la reîntâlnirea cu el, iar până atunci poftim un exemplu relevant despre ce iese când Charlie se joacă puțin la mixer. Freestyle!

Addo, rezidentul AVi și, totodată, unul dintre cei mai apreciați DJ pe plan local, completează lineup-ul spectaculos pentru cea mai spectaculoasă petrecere a anului. Delegatul nostru pe cele mai importante scene din România (Electric Castle e unul din multele exemple) și chiar din străinătate va cuceri pupitrul de la Foto începând cu ora 20:00.

Maestru al sunetului și prieten foarte bun cu pofta de distracție a publicului, Addo va răspândi fericire folosindu-se de muzica techno, atât de mult iubită de el. 

Chiar suntem curioși ce comori ascunse va scoate din seiful personal pentru noaptea de vineri, în stilul caracteristic, spre bucuria urechilor noastre pofticioase! Așteptăm cu nerăbdare să trăim împreună un nou sezon spectaculos de petreceri și evenimente culturale la fosta uzină din Unirii.

Daca vremea va tine cu noi sâmbătă ne relaxăm putin pe timp de zi la Foto, in zona noastra de chill, in hamace sau in bean bags-uri. Muzică bună oferită de DJii rezidenți ai clubului AVi, bună dispoziție, băuturi răcoritoare și fresh-uri. Ne vedem pe 14 iunie!

Biletele pentru susținerea artiștilor participanți la LDT au fost puse în vânzare deja pe livetickets.rourmând ca acestea să coste 35 de lei, respectiv 45 de lei în noaptea evenimentului, atât online, cât și la porțile Uzinei.

Având în vedere că se anunță deja o participare masivă la evenimentul din 14 iunie, vă sfătuim să vă procurați din timp biletele, numărul acestora fiind limitat. 

Leave a comment